محمد نسیمی فعال حوزه رسانه در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: قطع و جیره بندی آب در همدان از یکشنبه هفته پیش شروع شده و تا کنون ادامه داشته است.
وی تصریح کرد: نتایج پیگیری ما نشان داد که مشکل قطعی آب به دلیل کاهش حجم آب سدهایی که نقش آبرسانی به شهر همدان و تامین آب استان را داشتند به کمترین میزان رسیده است و آب باقی مانده هم دبیر قابل استفاده نیست.
این فعال رسانهای همچنین خاطرنشان کرد: طبق گفتههای مدیر کل آب و فاضلاب شهر همدان اتفاقی که افتاده این است که سطح آب آنقدری پایین آمده که تقریبا لجن به لولههای آبرسانی وارد میشود و به همین دلیل از ادامه آبرسانی از این مسیر اجتناب کردند.
نسیمی اضافه کرد: یکی از اقدامات در دست انجام برای رفع مشکل آب مردم شهر همدان، وارد کردن چاههای عمیق به چرخه آبرسانی شهر است که بتوانند این خلأ را جبران کنند و در حال حاضر با حضور نیروهای امدادی جمعیت هلالاحمر، ارتش و سایر نهادها آبهای شرب و بسته بندی شده به صورت باکسی بین محلههایی که آب آنها در حال حاضر قطع است، به ویژه در محلات کم برخوردار توزیع میشود.
وی در ادامه یادآور شد: مشکل اصلی مردم همدان در حال حاضر عدم دسترسی به آب برای مصارف غیر آشامیدنی است و آب شرب تقریبا تأمین شده است اما برای دیگر مصارف مثل مصارف بهداشتی موجود نیست و عقب افتادن مردم از این مسئله میتواند پایه گذار دیگر مشکلات بهداشتی در شهر شود.
این فعال رسانهای تاکید کرد: طبق تدبیر استانداری استان همدان که در جلسهای صحبت کرد، وی اظهار امیدواری کرده است که مشکل آب مردم همدان را ظرف ۲ تا ۳ هفته دیگر حل خواهد کرد.
نسیمی اضافه کرد: نکته مهم این است که با توجه به در پیش بودن اربعین و اینکه شهر همدان یکی از گذرگاههای زائران محسوب میشود و آمار آنها باید به سرانه شهری همدان در این ایام افزوده شود و مسئولان باید این را در نظر بگیرند که برای تامین آب مورد نیاز این افراد با ورود به همدان هم باید تدبیری اندیشیده شود.