کد خبر:۱۰۲۹۱۱۱

آزادسازی ۴ هزار متر مربع از فضای شهری حاشیه میدان صنعت

شهردار منطقه دو گفت: ۴ هزار متر مربع از اراضی شهری با هدف صیانت از حقوق شهر و شهروندان با تلاش و پیگیری مدیریت شهری منطقه رفع تصرف و آزاد سازی شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۲، مهدی صالحی با اشاره به اینکه تصرف بخشی از معابر پایتخت توسط کارگاه‌های عمرانی و ساختمانی رویه‌ای معمول در شهر تهران بود، گفت: با توجه به سیاست‌های شهردار تهران مبنی بر جمع آوری کارگاه‌های عمرانی غیر لازم و آزادسازی فضا‌های شهری به نفع شهروندان، کارگاه ساختمانی که سال‌های طولانی در محدوده شهرک قدس مستقر بودند جمع آوری شد.

وی افزود: این کارگاه با اتاقک‌های متعدد در زمین ۴ هزار متری همزمان با شروع ساخت ۲ مجتمع تجاری بزرگ لیدوما و میلاد نور در محدوده میدان صنعت برای اسکان کارگران ایجاد شده بود، اما با جمع آوری نشدن این اتاقک‌ها پس از گذشت سال‌ها از افتتاح مجموعه‌ها، این محدوده به یک فضای بی دفاع شهری تبدیل شده بود که همین موضوع باعث گلایه‌های ساکنان خیابان سیمای ایران و کوی دوم شده بود.

شهردار منطقه۲ با اشاره به اینکه استقرار کارگاه عمرانی علاوه بر اشغال فضا‌های عمومی، موجب الودگی‌های منظر شهری نیز شده بود، افزود:در همین راستا پس از بررسی جوانب، پس از جمع آوری کارگاه و اتاقک‌ها، پاکسازی محیط از خاک و نخاله‌ها انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار