آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۹۴۹۴

اعزام کاروان مددجویان بهزیستی برای پیاده‌روی اربعین

دبیر ستاد اربعین سازمان بهزیستی کشور از مددجویان به عراق برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی برای نخستین‌بار خبر داد و گفت: کاروان پیاده‌روی اربعین امروز، ۷ شهریورماه زمینی به عراق اعزام و از برنامه‌های فرهنگی متعددی برای بهره‌مندی از فرصت معنوی بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل، «احمد نوروزی» دبیر ستاد اربعین سازمان بهزیستی کشور از اعزام مددجویان به عراق برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی برای نخستین‌بار خبر داد و گفت: کاروان پیاده‌روی اربعین امروز، ۷ شهریورماه زمینی به عراق اعزام و از برنامه‌های فرهنگی متعددی برای بهره‌مندی از فرصت معنوی بهره‌مند می‌شوند.

دبیر ستاد اربعین سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه این سفر برای زائر اولی‌های تحت پوشش اعم از افراد دارای معلولیت، فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست، معتادان بهبودیافته، پدر و مادر‌های معلولان مستقر در خانه و زوجین در حال سازش برنامه‌ریزی شده است، افزود: اهداف پیاده‌روی اربعین زمینه‌سازی ظهور و تربیت سربازان امام زمانی (عج)، تمرین سبک زندگی اسلامی، تقویت ایثار اجتماعی، ترویج روحیه جهادی، ارائه الگوی زندگی ائمه اطهار (ع) است.

وی با بیان اینکه تیم‌های پزشکی، پرستاری، مربیان و مشاوران در کاروان پیاده‌روی اربعین حضور دارند، ادامه داد: برای فرزندان دختر و پسر به صورت جداگانه برنامه‌های فرهنگی توسط روحانیون جهادی درنظر گرفته شده است؛ همچنین مشاوران به زوجین در حال سازش و معتادان بهبودیافته خدمات لازم را ارائه می‌کنند.

نوروزی با بیان اینکه در این سفر اعزام به صورت داوطلبانه و رایگان از محل کمک‌های خیرین صورت گرفته است، در پایان یادآور شد: ۳ موکب در مرز‌های مهران، چذابه و شلمچه اسکان و پذیرایی را از ۱۰ ماه صفر آغاز خواهند کرد؛ همچنین از ستاد عتبات مجوز ۳ موکب در شهر‌های کربلا و نجف را اخذ کردیم که ان‌شالله برپا خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار