آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۲۹۸۱۱
معاون رئیس جمهور در امور مجلس:

متن مذاکرات در اختیار نمایندگان مجلس قرار دارد/ هنوز مذاکرات نهایی نشده است

سید محمد حسینی سخنانی از قرار گرفتن متن مذاکرات در اختیار نمایندگان مجلس خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سید محمد حسینی معاون رئیس جمهور در امور مجلس در سخنانی از قرار گرفتن متن مذاکرات در اختیار نمایندگان مجلس خبر داد و گفت مذاکرات برجام هنوز نهایی نشده است.

اهم سخنان وی به شرح زیر است:

* بنا بر این نیست که در فضای رسانه‌ای کشور دایم بحث برجام و مذاکرات مطرح باشد و قرار نیست همه چیز در کشور به برجام گره بخورد.

* پیشرفت کار و مذاکرات انجام شده و نتایج حاصله در جلسه غیرعلنی مرتب با اعضای کمیسیون سیاست خارجی و هر از چند گاهی با کل نمایندگان مجلس در میان گذاشته می‌شود.

* چندبار امیرعبداللهیان در صحن مجلس درباره مذاکرات توضیح دادند، چون همه موارد مذاکرات را نمی‌شود در جامعه باز و مطرح کرد.

* در جلسه اخیر هم آقایان امیرعبداللهیان، شمخانی، باقری و اسماعیلی حضور داشتند. نمایندگان همه شبهات خود را مطرح کردند و پاسخ گرفتند.

* هنوز مذاکرات نهایی نشده و طرفین در حال گفتگو هستند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار