خون استادان شهید موجب رسوایی مدعیان دروغین غربی حقوق بشر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۰۵
سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی:

خون استادان شهید موجب رسوایی مدعیان دروغین غربی حقوق بشر است

 سازمان بسیج اساتید استان خراسان رضوی با صدور بیانیه‌ای اعلام كرد: خون استادان شهيد موجب دوام نظام  است و موجب عزت و سربلندی مردم و نیز رسوایی مدعیان دروغین غربی حقوق بشر خواهد شد.
 به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از مشهد، در این بیانیه آمده است: این واقعه دردناک باز هم نشان داد که آنچه مایه ترس و دلهره دشمن و ناامیدی ابر قدرت های زورگو از به زانو در آوردن نظام اسلامی می شود، پیشرفت های چشمگیر علمی، بصیرت، آگاهی و مقاومت جامعه علمی کشور است و به همین دلیل سعی در انحصار علمی و منحرف کردن دانشجویان و دانشگاهیان از آرمان اصلی که همانا تلاش برای پیشرفت و اقتدار علمی ایران است، دارند.
 
این بیانیه این گونه حرکات را گواهی بر حرکت سریع شجره طیبه انقلاب در مسیر اهداف اصلی خود می داند و می افزاید: عصبانیت نظام های استکباری از پیشرفت های علمی نظام اسلامی بویژه در زمینه انرژی هسته ای است.
 
این بیانیه تصریح كرده است: مستکبران جهانی به رهبری آمریکا که از شکست کامل خود در منصرف کردن دولت و ملت شجاع ایران از حقوق مسلم خود از طریق تحریم و تهدیدات نظامی واقف شده اند، سعی در بالا بردن هزینه مقاومت در مقابل زورگویی های قدرتهای استکباری دارند تا در نهایت دولت و ملت ایران را از تداوم ایستادگی در مقابل زور گویان مأیوس سازند.
 
این بیانیه خاطرنشان كرده است نخبگان دانشگاهی کشور تا فتح قله های رفیع علم و فناوری از پای نخواهد نشست، همچنان که دشمن خیره سر در حوزه های گوناگون از جمله جنگ هشت ساله نتوانست ملت ایران را ذره‌ای به عقب بنشاند./انتهاي پيام/
پربازدیدترین آخرین اخبار