کد خبر:۱۰۳۱۲۳۳
سوده نجفی مطرح کرد:

ایجاد آزمایشگاه سلامت محصول در میادین میوه و تره‌بار

عضو شورای شهر تهران گفت: اقدامات اولیه برای استقرار آزمایشگاه‌های سلامت محصول در میادین میوه و تره‌بار انجام شده و تا چندماه آینده آماده می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران درباره وضعیت میادین و بازارهای سازمان مدیریت میادین میوه و بار شهرداری تهران اظهار کرد: هفته‌ای ۱ الی ۲ بار در مسیر منزل از میادین به صورت سرزده بازدید و خرید می‌کنم و اگر موردی وجود داشته باشد، موضوع را به مدیرعامل سازمان میادین اطلاع می‌دهم.

وی افزود: ما برخی نکات را برای میادین میوه و تره بار به مدیر عامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار اعلام کرده‌ایم که در برنامه خود داشته باشند و ایشان هم با اهتمام ویژه و به طور جد در برطرف کردن موارد اقدام کردند.

نجفی با بیان اینکه در چندسال پیش آزمایشگاهی وجود داشت که میوه و سایر محصولات را از لحاظ سلامت غذایی آزمایش می‌کرد گفت: این موضوع وظیفه ذاتی شهرداری نیست و جهاد کشاورزی باید به این موضوع رسیدگی کند، اما در راستای مسئولیت اجتماعی خودمان قرار است این کار در سازمان میادین انجام شود و در آینده نزدیک این آزمایشگاه راه‌اندازی خواهد شد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: خوشبختانه اقدامات اولیه این آزمایشگاه انجام شده و تا چندماه آینده آماده می‌شود.

وی بیان کرد: فقط ارزانی و ارزان فروشی محصولات در میادین مورد نظر نیست و سلامت محصول بسیار برای ما مهم است که این موضوع در دستور کار قرار گرفته؛ چراکه باتوجه به برخی مشکلات نظیر ناباروری‌ها و... باید به موضوع سلامت توجه ویژه‌ای کنیم.

نجفی در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش یافتن کیفیت محصولات میوه و تره‌بار گفت: محصولات افزایش کیفیت داشته‌اند، اما باز هم به دنبال کیفیت بیشتر هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار