آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۱۴۳۲
دبیر علمی هفتمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا:

رقابت نزدیک به ۲۴۰۰ تیم دانش آموزی در جشنواره ابن سینا

دبیر علمی هفتمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا با بیان اینکه از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی ابن سینا حمایت‌های ویژه و مختلفی خواهد شد، گفت: در جشنواره امسال نزدیک به ۲۴۰۰ تیم در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم از سراسر ایران و ۸ کشور از قاره‌های مختلف به صورت بین المللی به رقابت پرداختند.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دبیرخانه دائمی جشنواره دانش آموزی ابن سینا، مهدی رشیدی جهان دبیر علمی هفتمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا با اعلان این نکته که برگزاری هفتمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا نسبت به دوره‌های قبل با بیشترین حضور شرکت کننده همراه بوده است، اظهار داشت: در جشنواره امسال نزدیک به ۲۴۰۰ تیم در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم از سراسر ایران و ۸ کشور از قاره‌های مختلف به صورت بین المللی به رقابت پرداختند.


دبیر علمی هفتمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا گفت: نمایشگاهی از دستاورد‌های راه یافتگان به مرحله حضوری هفتمین جشنواره ابن سینا با حضور نزدیک به هزار شرکت کننده در روز‌های ۲۱ و ۲۲ شهریورماه در سالن حجاب کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان برگزار می‌شود، که بازدید از این نمایشگاه برای عموم آزاد است.


وی با اشاره به حمایت‌های ویژه معاونت علمی ستاد ویژه نانو فناوری ریاست جمهوری، وزارت آموزش و پرورش، مراکز علمی و تخصصی و دانشگاه شهید بهشتی از هفتمین جشنواره دانش آموزی ابن سینا، افزود: این دوره از جشنواره نیز به صورت آموزش محور و رویکرد‌های جدید آموزشی و همچنین شناختی و پس از ۲ مرحله داوری مستندات پروژه‌ها و ویدیو‌های ارسالی دانش آموزان و همچنین داوری به صورت آنلاین، برگزیدگان انتخاب شدند، که در روز ۲۳ شهریور در محل دانشگاه تهران از آن‌ها تقدیر خواهد شد.


رشیدی جهان با بیان اینکه از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی ابن سینا حمایت‌های ویژه و مختلفی خواهد شد، اضافه کرد: برگزیدگان عضو فدراسیون جهانی مخترعین خواهند شد و به عنوان تیم ایران در مسابقات جهانی اسپانیا، مکزیک، اندونزی و ... شرکت خواهند کرد و آماده ارائه پژوهش‌ها و اختراعات خود در رشته‌های مختلف خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار