کد خبر:۱۰۳۲۱۹۸

غارت محموله وارداتی گوجه فرنگی ایران در پاکستان

معترضان پاکستانی کامیون‌های حامل گوجه‌ فرنگی وارداتی از ایران را متوقف و غارت کرده و جعبه‌های گوجه‌فرنگی را به روی زمین پرتاب کردند.

به‌ گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مقامات بخش کلات در ایالت بلوچستان پاکستان دو معترض را به دنبال توقف و غارت خودرو‌های حامل گوجه‌فرنگی‌های وارداتی از ایران دستگیر کردند.

فرماندار کلات پاکستان گفت مقامات مسئول بررسی این حادثه که در دهم سپتامبر رخ داده است، تا حالا ۲ نفر را دستگیر کرده‌اند.

معترضان کامیون‌های حامل گوجه‌فرنگی وارداتی از ایران را متوقف و غارت کرده و جعبه‌های گوجه‌فرنگی را به روی زمین پرتاب کردند. دستگیری‌ها پس‌از بازدید گسترده ویدئویی از این اعتراض در شبکه‌های مجازی آغاز شد.

این معترضان که شعار‌هایی علیه دولت سر داده بودند، اعلام کردند اجازه واردات گوجه‌فرنگی از ایران را نمی‌دهند، چون محصول خودشان آماده ارسال به بازار است.
بسیاری از کشاورزان هم در شهر مانگوچار جمع‌شده و بزرگراه کویته به کراچی را با تخته‌سنگ و موانع مختلف مسدود کردند.

رییس انجمن کشاورزان ایالت بلوچستان پاکستان اعلام کرد کشاورزان محلی آسیب زیادی از واردات گوجه‌فرنگی و سبزیجات دیگر از ایران و افغانستان دیده‌اند، چون نمی‌توانند محصول خود را با قیمت واقعی عرضه کنند.

وی از دولت خواست جاده‌ها را برای کشاورزان باز کند تا بتوانند محصولات خود را به بازار برسانند. این کشاورزان می‌گویند اگر جاده‌ها باز و تسهیلات مختلف برایشان فراهم شود، می‌توانند نیاز سبزیجات کشور را تامین کنند.

از طرف دیگر، تاجرانی که با ایران و افغانستان کار می‌کنند ضمن ابراز ناراحتی از این واقعه اعلام کردند باید جلوی آن گرفته می‌شد.

چندین کامیون حامل گوجه‌فرنگی و پیاز از مرز‌های تفتان و چمان با ایران و افغانستان وارد پاکستان شده تا به پایین آوردن قیمت این سبزیجات در بازار داخلی کمک کند.

دولت پاکستان واردات این محصولات از ایران و افغانستان را برای جبران کمبود داخلی ترتیب داده‌است. قیمت پیاز و گوجه‌فرنگی در پاکستان به‌دنبال از بین رفتن محصولات در اثر سیل افزایش چشمگیری داشت و باعث شد دولت پاکستان اجازه واردات سبزیجات از کشور‌های همسایه را با هدف پایین آوردن قیمت‌ها بدهد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار