کد خبر:۱۰۳۴۰۵۴

سنندج یکپارچه علیه آشوبگران به پاخاست

مردم سنندج در یک راهپیمایی اعتراضی، حرکت آشوبگرانه روز‌های اخیر در کردستان را محکوم کردند.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مردم سنندج در یک راهپیمایی اعتراضی، حرکت آشوبگرانه روز‌های اخیر در کردستان را محکوم کردند.

بعد از یک هفته اقدامات هنجارشکنانه عده‌ای اغتشاشگر و اقداماتی نظیر تخریب اموال عمومی، برهم زدن نظم و امنیت عمومی، هتک حرمت به ارزش‌های اسلامی و حمله به اماکن مقدس، امروز مردم سنندج به خیابان آمدند و با راهپیمایی باشکوه آشوب‌های اخیر را محکوم کردند.

مردم در این راهپیمایی با قاطعیت اعلام کردند که همچنان در خط انقلاب استوارند و راهپیمایی‌های خودجوش خود را تا برچیده شدن بساط فتنه ادامه خواهند داد.

راهپیمایی سراسری مردم سنندج در محکومیت اغتشاشگران و هتاکان به مقدسات امروز مورخ دوشنبه ۴ مهرماه ساعت ٩/٤٥ صبح از مقابل درب اصلی سایت مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج (سه راه ادب) به سمت میدان آزادی شهر سنندج برگزار گردید.

سردار سید صادق حسینی فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در این راهپیمایی گفت: مردم کردستان ثابت کرده اند که همیشه مدافع ارزش‌های اسلام هستند.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان در راهپیمایی ضد اغتشاش مردم سنندج اظهار کرد: امروز دشمنان از مرگ مهسا امینی خوشحال هستند چرا که بهانه‌ای به دست آوردند که به عقده‌هایشان را علیه ملت ایران بگشایند.

وی افزود: در این قضیه جمهوری اسلامی سنگ تمام گذاشت و پیگیر وضعیت پرونده فوت این دختر کردستانی بود و مسئولان استانی با خانواده آن مرحومه همدردی کردند.

فرمانده سپاه بیت المقدس کردستان تصریح کرد: مردم کردستان فتنه‌های مختلف را با عزت پشت سر گذاشتند و این فتنه در چند روز اخیر را نیز با هوشیاری و بصیرت خود خنثی کردند.

سردار حسینی عنوان کرد: پرچم جمهوری اسلامی نشانه اقتدار و عزت ماست و دشمنان با اهانت به این پرچم به دنبال خدشه دار کردن هویت ملت ایران هستند.

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار