کد خبر:۱۰۳۵۶۰۰
وزیر صمت:

آخرین وضعیت طراحی و تولید هواپیما‌های ۷۲ و ۱۵۰ نفره در کشور/ ایران جزو صادرکنندگان برتر پهپاد است

فاطمی امین با اشاره به تولید پهپادها، بالگرد‌ها و هواپیما‌های پهن پیکر و باریک‌پیکر و هواپیما‌های سبک زیر ۲۰ نفر در کشور، گفت: در حال حاضر در بخش پهپاد‌ها به اوج رسیده‌ایم و در این حوزه صادرکننده بسیار خوبی هستیم.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید رضا فاطمی امین با حضور در نمایشگاه دستیابی به دانش و فن‌آوری‌های طراحی و ساخت هواپیمای جت ۷۲ نفره که با مشارکت ۶ دانشگاه کشور و چند شرکت دانش بنیان در دانشگاه امیرکبیر در حال طراحی و ساخت است، اظهار داشت: صنعت هوایی یک صنعت پیشران است و اگر ما در این صنعت رشد کنیم می‌توانیم سایر صنعت‌ها را نیز به حرکت در آوریم و به رشد و توسعه فناوری کمک کنیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تأسیس دفتر صنایع هوایی در وزارت صمت افزود: به خاطر اهمیت این حوزه سال گذشته تصمیم گرفتیم که برای نخستین بار این دفتر را در وزارتخانه تاسیس کنیم.

فاطمی امین تولید پهپادها، هواپیما‌های سبک زیر ۲۰ نفر، بالگرد‌ها و هواپیما‌های پهن پیکر و باریک پیکر را چهار بخش مهم صنعت هوایی دانست و افزود: در حال حاضر در بخش پهپاد‌ها به اوج رسیدیم و در این حوزه صادر کننده خیلی خوبی هستیم.

وی گفت: در بخش هواپیما‌های سبک، چندین شرکت در کشور کار را آغاز کرده‌اند و طی تعاملات وزارت صمت با آن‌ها به دنبال این هستیم تا از تولید هواپیما‌های سبک ۱۲ نفره و ۱۷ نفره حمایت کنیم و بازار هوانوردی عمومی کشور را توسعه دهیم.

فاطمی امین افزود: کاملا معقول و اقتصادی است که مردم فاصله بین شهر‌هایی با ۱۰۰ یا ۲۰۰ کیلومتر مسافت را با هواپیما‌های ۱۲ نفره و سبک طی کنند.

وزیر صمت در توضیح بخش بالگرد‌های صنایع هوایی گفت: توانمندی‌هایی در این خصوص در کشور وجود دارد و همکاری‌ها و مذاکراتی با چند کشور در اجلاس اخیر شانگ‌های در این حوزه انجام شده است.

فاطمی امین همچنین به تولید هواپیما‌های پهن پیکر و باریک پیکر اشاره کرد و گفت: در بازدید امروز از دانشگاه امیرکبیر و دو پروژه هواپیمای ۷۲ نفره و ۱۵۰ نفره با مشارکت ۶ دانشگاه و چندین شرکت دانشگاه بنیان، مشخص شد که کار به جای خوبی رسیده و خیلی از مطالعات انجام شده و ما قطعا کمک می‌کنیم تا کار تسریع شود و زودتر شاهد پرواز این هواپیما‌ها در خطوط هوایی دنیا باشیم.

وزیر صنعت معدن و تجارت در ادامه با اشاره به تفاهم‌نامه ۲۲ بندی بین دو وزارت خانه صمت و اقتصاد و همچنین بانک مرکزی گفت: ما در وزارت صنعت، معدن و تجارت کار‌های بسیار زیادی داریم که طبیعتا اگر تامین مالی خوبی نشود موفق به انجام آن‌ها نمی‌شویم.

وی با اشاره به چند پروژه در این زمینه گفت: توازن سرمایه‌گذاری در کشور، بازسازی و نوسازی صنایع، راه اندازی واحد‌های راکد و نیمه راکد، تامین مالی واحد‌هایی که نیازمند سرمایه در گردش هستند از جمله طرح‌ها و تصمیماتی بودند که نیازمند تامین مالی هستند و تفاهم‌نامه امضاء شده بین وزارت اقتصاد و بانک مرکزی کمک می‌کند تا مبالغ بسیار مناسبی به این حوزه‌ها اختصاص یابد.

فاطمی امین افزود: اختصاص ۵۰ هزار میلیارد تومان برای بازسازی و نوسازی بنگاه‌های تولیدی، هزار میلیارد تومان برای سرمایه در گردش و تأمین ۵۰ هزار میلیارد تومان برای تضمین اوراق واحد‌های صنعتی فعال در بورس و ساز و کار تامین مالی زنجیره‌ای آن‌ها از جمله مواردی بوده که از طریق تفاهم امه با بانک مرکزی و وزارت اقتصاد تامین شده است.

وی همچنین در پایان با مثبت ارزیابی کردن روند رو به رشد تولید در کشور گفت: در ۳ ماهه نخست امسال رشد اقتصادی کشور ۵.۱ درصد بوده و سرمایه‌گذاری در ماشین آلات و تجهیزات ۵.۸ درصد رشد داشته است.

وی همچنین از رشد ۶.۷ درصدی تولید بنگاه‌های بورسی در ۵ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت: صنعت فولاد ۱۰ درصد، کشنده‌ها و کامیونت‌ها ۱۰۰ درصد و تولید تراکتور ۵۰ درصد نسبت به سال قبل رشد داشته‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار