کد خبر:۱۰۳۵۸۷۸
شافعی در دیدار با سفیر ارمنستان:

ایران از برقراری صلح در مرز‌های ارمنستان و آذربایجان حمایت می‌کند

مدیرکل بین الملل مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران از تمامی تلاش‌هایی که در سطوح مختلف بین المللی در راستای برقراری صلح و آرامش در مرز‌های ارمنستان و آذربایجان به عمل می‌آید، حمایت می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، کاظم شافعی مدیرکل بین الملل مجلس شورای اسلامی امروز (شنبه) با «آرسن آواکیان» سفیر ارمنستان در تهران دیدار و گفتگو کرد.

شافعی در ابتدای این دیدار با اشاره به مناسبات خوب و روبه رشد تهران- ایروان گفت: اشتراکات تاریخی، فرهنگی و همچنین توانمندی‌های فراوانی میان دو کشور وجود دارد که باید از آن به نفع دو ملت بهره برد.

وی در رابطه با اشاره به اینکه مواضع جمهوری اسلامی ایران نسبت به همسایگان خود مواضعی دوستانه بوده و همکاری جمهوری اسلامی ایران با ارمنستان در تمامی زمینه‌ها امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: ما آرزوی صلح و آرامش برای ارمنستان و تمامی همسایگانمان داریم. تمامیت ارضی کشور‌ها و حفظ مرز‌های بین المللی اصل خدشه ناپذیری برای ماست و موضوعی بوده که توسط مقامات ما در سطوح مختلف خصوصاً مقام معظم رهبری بار‌ها بیان شده و مورد تاکید قرار گرفته است.

مدیرکل بین الملل مجلس شورای اسلامی افزود: جمهوری اسلامی ایران از تمامی تلاش‌هایی که در سطوح مختلف بین المللی در راستای برقراری صلح و آرامش در مرز‌های ارمنستان و آذربایجان به عمل می‌آید، حمایت می‌کند.

شافعی در پایان ضمن استقبال از سفر هیئت گروه دوستی ارمنستان به جمهوری اسلامی ایران، رفت و آمد‌های سیاسی را عامل مهمی در جهت ارتقا مناسبات فیمابین خواند و گفت: رایزنی و مشورت‌های مستمر میان مجالس دو کشور عامل مهمی در راستای ارتقا سطح مناسبات است. رفت و آمد‌های پارلمانی می‌تواند منجر به توسعه روابط فیمابین در سطوح مختلف اقتصادی، فرهنگی و سیاسی شود.

سفیر ارمنستان در تهران نیز در این دیدار با اشاره به پیشینه مثبت مناسبات دو کشور گفت: روابط با جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری قدرتمند در منطقه برای ما حائز اهمیت است و دو کشور می‌توانند در زمینه‌های مختلف بویژه در بعد پارلمانی مراودات خوبی با یکدیگر داشته باشند.

وی رفت و آمد‌های سیاسی را عامل مهمی در راستای توسعه مناسبات فیمابین دانست و خاطرنشان کرد: ارمنستان کشوری پارلمانی است و هرقدر مناسبات و دیدار‌های دو کشور بیشتر باشد روابط دو کشور نیز در سطح عالی‌تری خواهد بود.

آواکیان در پایان از موضع گیری‌های جمهوری اسلامی ایران بویژه در رابطه با احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی کشورش قدردانی کرد.

در این دیدار همچنین درخصوص مسائل دوجانبه نیز بحث و گفتگو شد و طرفین همکاری‌های فیمابین را در روند توسعه و پیشرفت منطقه مهم دانستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار