آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۷۵۶۷
اسماعیلی در گفتگو با دانشجو:

دیدگاه کلی مجلس نسبت به وزیر پیشنهادی کار مثبت است/ «مرتضوی» احتمالا رای اعتماد می‌گیرد

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:به طور کلی فضای صحن علنی مجلس را نسبت به وزیر پیشنهادی کار، تعاون و رفاه اجتماعی مثبت ارزیابی می‌کنم.

ولی اسماعیلی نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره لایحه افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان اظهارکرد: کمیسیون اجتماعی از چندین ماه پیش در پی افزایش تورم و افزایش قیمت برخی از کالاهای اساسی، به دنبال همسان سازی حقوق کارمندان با افزایش قیمت‌ها بود. افزایش 10 درصدی حقوق، کفاف زندگی کارمندان و بازنشستگان را نمی‌داد به همین دلیل دولت باید در این زمینه تدابیر لازم را اتخاذ می‌کرد.

وی افزود: پیشنهاد کمیسیون اجتماعی به کمیسیون برنامه و بودجه مجلس پیشنهادات خود را در زمینه افزایش حقوق کارمندان و همچنین افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی داده بود و انتظار ما افزایش بیشتر حقوق‌ها بود؛ اما به طور کلی این اقدام دولت را به فال نیک می‌گیریم و امیدواریم پیشنهادات اعضای کمیسیون اجتماعی مبنی بر افزایش بیشتر حقوق‌ها هم مورد قبول دولت قرار بگیرد تا مقداری از فشار تورمی از روی کارمندان و بازنشستگان کاسته شود.

اسماعیلی در ادامه در پاسخ به سوالی درباره دیدگاه کلی مجلس نسبت به گزینه پیشنهادی دولت برای سکانداری وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: دو روز پیش کمیسیون اجتماعی جلسه تخصصی را با حضور صولت مرتضوی گزینه پیشنهادی تصدی گری وزارت رفاه برگزار کرد تا برنامه‌های او را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهد؛ اما به طور کلی فضای صحن علنی مجلس را نسبت به وزیر پیشنهادی مثبت ارزیابی می‌کنم.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزیر پیشنهادی کار و رفاه اجتماعی از لحاظ حاکمیتی، نیرویی چند وجهی است و در دستگاه‌های مختلفی از جمله استانداری، شهرداری و... حضور داشته است. وزارت کار نیز وزارتخانه‌ای حاکمیتی محسوب می‌شود و دارای ابعاد سیاسی و اجتماعی است و بنظر می‌رسد با توجه به این موضوعات، وزیر پیشنهادی بتواند رای اعتماد را از مجلس بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار