سیفی: کمیسیون اصل 90 در معرفی مقصران حوادث کوی دانشگاه شفاف سازی کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۳۷۵۸
نشست خبری «روز دانشجو» در شهرکرد - 1

سیفی: کمیسیون اصل 90 در معرفی مقصران حوادث کوی دانشگاه شفاف سازی کند

مسئول سياسي سازمان بسیج دانشجویی استان چهار محال و بختیاری با بیان اینکه همواره در سه دهه انقلاب 16 آذر مورد استفاده جریان‌های مختلف قرار گرفته است، خواستار شفاف سازی کمیسیون اصل 90 مجلس در معرفی مقصران حوادث کوی دانشگاه تهران شد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شهرکرد، زین العابدین سیفی عصر روز گذشته در نشست خبری تشکل های دانشجویی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان چهار محال و بختیاری با موضوع «روز دانشجو»، با اشاره به تاریخچه شکل گیری جنبش های دانشجویی، بیداری انجمن های اسلامی دانشجویان را عامل ایستادگی آنها در مقابل استبداد حاکم بر جامعه دانست.
 
وی اظهار داشت: اوج جنبش دانشجویی قبل از انقلاب در 16 آذر 1332 بود که شاه قصد داشت بعد از کودتای 28 مرداد با دعوت از نیکسون خوش خدمتی خود را به اربابانش اعلام کند كه بیداری اسلامی دانشجویان در 16 آذر 32 و شهادت سه تن از دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران 16 آذر را به عنوان روز دانشجو در تاریخ ماندگار کرد.
 
مسئول سياسي سازمان بسیج دانشجویی استان چهار محال و بختیاری با بیان اینکه همواره در سه دهه انقلاب 16 آذر مورد استفاده جریان های مختلف قرار گرفته است، با استناد به تأکیدات مقام معظم رهبری، بر لزوم شفاف سازی کمیسیون اصل 90 مجلس در خصوص حوادث کوی دانشگاه تهران تأکید کرد.
 
سیفی با اشاره به دستگیری 39 نفر لباس شخصی در حادثه سال گذشته یادآور شد: از حوادثی مانند حادثه کوی دانشگاه تهران در سال گذشته، فقط دشمنان خارجی نفع می برند.
 
وی با تأکید بر لزوم اقدام مناسب در مواقع لازم، بنا به سفارش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه نباید پازل دشمن را حتی با حرف حق کامل کرد، گفت: بصیرت این است که نخبگان سیاسی برای رسیدن به منافع خود، حرف حق را مستمسک سوءاستفاده معاندان داخلی و خارجی نظام قرار ندهند.
 
مسئول سياسي سازمان بسیج دانشجویی استان چهار محال و بختیاری با یادآوری اینکه دشمنی ها علیه انقلاب اسلامی در اشکال و روش های مختلف، بویژه در بحث انرژی هسته ای همواره وجود داشته است، به اظهارات جرج ساورز در خصوص استفاده از روش های امنیتی در برخورد با بحث انرژی هسته ای اشاره کرد و گفت: رد پای دستگاه های جاسوسی انگلیس در ترور استادان دانشگاه شهید بهشتی بر جاي مانده است./انتهای پیام/
پربازدیدترین آخرین اخبار