آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۰۵۰۹
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم:

مطالبات دانشجویی نباید مورد سرکوب قرار گیرد

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: مطالبات و خواسته‌های دانشجویان را نباید سرکوب کرد؛ بلکه نیازمند ساماندهی است تا معطوف به نتیجه شود.

به گزارش گروه استانها خبرگزاری دانشجو، عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، شامگاه گذشته در جمع نمایندگان تشکل‌های دانشجویی گیلان که در سالن اجتماعات دانشگاه گیلان برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه گیلان تاریخچه خوب و مثبتی را در تاریخ خود داشته، اظهار کرد: اینجا سرشار از فعالیت‌های نیروهای برومندی بوده که خصوصا پس از انقلاب در راستای تحقق انقلاب اسلامی در دانشگاه کوشش‌های فراوانی داشته و شهید و جانباز تقدیم انقلاب کرده‌اند.

وی با بیان اینکه دانشگاهیان گیلان خدمات چشمگیری را در بین جریان‌های دانشجویی تقدیم انقلاب کرده‌اند، گفت: این فرصت بی‌نظیر در دانشگاه گیلان باید پاس داشته شود.

کلانتری با اشاره به اینکه دانشجویان می‌توانند خواسته‌ها و مطالبات خود را در دانشگاه از طریق تشکل‌ها بیان کنند، تصریح کرد: به میزانی که به این تشکل‌ها کمک کنیم به مدنیت در دانشگاه کمک کرده و از هنجارشکنی‌ها و برخوردهای نامناسبی که در این ایام در دانشگاه دیده شد، کاسته و برخوردهای هیجانی را از دانشگاه دور کرده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه تشکل‌ها باید خود را احیا کنند که این امر به تمهید زیرساخت‌ها نیازمند است، گفت: با مدارا، تساهل و تسامح باید با تشکل‌ها مراوده صورت گیرد و خود تشکل‌ها نیز تغییراتی را متناسب با تحولات جامعه در درون خود تمهید کنند و این مطالبات را جهت بدهند، کار تشکل بیان مطالبه نیست، تشکل در تراز هدایتگر، مطالبه را پالایش و جهت‌دهی کرده و اعتلا می‌بخشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری کار تشکل‌های دانشجویی را هم راستا کردن مطالبات با افق توسعه کشور برشمرد و افزود: برای اینکه زبان گویای مطالبات آشفته و نپخته جریانات دانشگاه باشیم نباید اصالت دانشگاهی خود را از دست بدهیم، متاسفانه در این ایام مطالباتی از سوی برخی دانشگاهی‌ها دیده شد که سنخیتی با آرمان و اهداف دانشجویی نداشت و این کار تشکل‌هاست که این مطالبات را جهت دهند.

کلانتری با اشاره به وجود اختلال در فرایند جامعه‌پذیری که اتفاق بزرگی در این ایام بود، بیان کرد: نزدیک به سه سال دانشجویان از فضای دانشگاهی دور بودند، برخی نیز دانش‌آموزانی هستند که با این فضا آشنایی نداشتند و این اختلاف صدمات جبران‌ناپذیری به این عرصه زده است.

وی با بیان اینکه مطالبات و خواسته‌های دانشجویان را نباید سرکوب کرد بلکه نیازمند ساماندهی است تا معطوف به نتیجه شود، گفت: باید متناسب با این فضای جدید، زیرساخت‌های لازم تمهید شود که بخشی از این امر به خود وزارت علوم برمی‌گردد تا با تحولات عصر فضای مجازی تناسب داشته باشد و نیازمند بازسازی مجدد است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه اگر مطالبات جهت‌دهی شود مرز آن با اغتشاش مشخص می‌شود، افزود: مجموعه‌ها باید شناسنامه‌دار شده و امکان مطالبه و اعتراض در جهتی درخور داده شود تا مطالبات به اغتشاش و هیجانات به دور از فرهنگ دانشگاهی تبدیل نشود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار