کد خبر:۱۰۴۰۵۱
محسنی اژه ای:

نامه نگاری اغتشاشگران به هاشمی در ادامه فتنه است

دادستان کل کشور با اشاره به نامه 16 نفر از متهمان اغتشاشات پس از انتخابات نامه‌اي به هاشمي رفسنجاني خاطر نشان کرد: افراد براي خواسته‌هاي خود كه بعضي براي شانتاژ و بعضي براي تبليغات و بعضي نيز براي ادامه همان فتنه‌ي سال 88 است، اقدام به نامه‌نگاري مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر داشجو» سخنگوي قوه قضاييه با اشاره به انتشار اعلامیه ای در رسانه ها که در آن اتهاماتي به "رحيمي" و "مشايي" وارد شده است، گفت: اين افراد هنوز شكايت شخصي مطرح نكرده‌اند ولي معتقدم دادستان بايد خود اين موضوع را بررسي كند.

سخنگوي قوه قضاييه، درخصوص دستگيري عوامل ترورهاي اخير گفت: متاسفانه عاملين مستقيم اين دو ترور اخير و ترور قبلي هنوز دستگير نشده‌اند اما افرادي كه مرتبط با اين موضوع هستند يعني كساني كه از ناحيه سرويس‌هاي بيگانه در جهت اقدامات تروريستي در كشور دستور مي‌گرفتند يا آموزش ديده‌اند و ابزاري در اختيار داشته‌اند توسط سيستم اطلاعاتي ما شناسايي و دستگير شده‌اند و درحال حاضر در بازداشت هستند.
 
وي درباره نتايج اقدامات سازمان بازرسي كل كشور در رسيدگي به پرونده دو شغله‌ها، عنوان كرد: سازمان بازرسي كل كشور از دو سال و نيم قبل موضوع دوشغله‌ها را در دستور كار خود قرار داده استو  تاكنون سه استان تهران و خراسان رضوي و شمالي برنامه خود را به سازمان بازرسي ارائه كرده‌اند.
 
محسني‌اژه‌اي با بيان اينكه تعداد 93 نفر دوشغله از تهران به دستگاه قضايي معرفي شده‌اند، گفت: برخي از اين افراد پس از معرفي به دادگاه از يكي از شغله‌هايشان استعفا داده‌اند كه براي آنها قرار منع تعقيب صادر شد. حدود هفت نفر كساني بودند كه استعفا ندادند و به پرونده‌ها آنها رسيدگي شد و به جزاي نقدي محكوم شدند. پرونده 25 – 26 نفر نيز در حال رسيدگي است.
 
سخنگوي قوه قضاييه، با اشاره به اینکه ميان دوشغله‌ها مقامات دولتي نيز وجود داشتند، گفت: تعداد قابل توجهي از دوشغله‌ها در زمينه ورزش فعال بودند. برخي نيز در وزارتخانه ها مشغول به كار بودند كه به محض اينكه تذكر داده شد تعداد زيادي از آنها يك‌شغله شدند.

وي در خصوص طرح هدفمندی یارانه ها و مبارزه با اخلالگران اقتصادی گفت: بخش عمده اين قضيه با وزارت بازرگاني و تعزيرات حكومتي است.
 
وی همچنین اظهار داشت قوه قضاييه اعلام آمادگي كرده و كميسيون ويژه‌اي نیز در این راستا تشكيل داده است.
 
سخنگوي دستگاه قضا در ادامه در مورد شركت هرمي پالينور اظهار داشت: اين پرونده اكنون در دستگاه قضايي مطرح است. متهمان چنين پرونده‌هايي كم و زياد مي‌شوند و ممكن است پس از انجام و تكميل تحقيقات افزايش يابد. ملاك تعداد نيست، مهم اين است كه سرشاخه‌هاي اصلي مورد تعقيب قرار بگيرند.
وي ضمن دعوت مردم به هوشیاری پاسخ به سوالي در خصوص ميزان كلاهبرداري های انجام شده توسط اين شركت هرمي گفت: از مبلغ كلاهبرداري اطلاعي ندارم البته عنوان كلاهبرداري بر آنها صدق مي‌كند زيرا با فريب دادن افراد اقدام به اين كار مي‌كنند.

دادستان كل كشور در پاسخ به سوالی مبني بر گلايه از رييس قوه قضائيه در خصوص عدم همكاري نيروهاي امنيتي در پرونده كوي دانشگاه اظهار داشت: اگر در چنين پرونده‌هايي مانند پرونده كوي دانشگاه اطلاعات دقيق و درست را از مراجع رسمي داشته باشيم به سرعت مي‌توانيم پرونده را به نتيجه برسانيم. لذا اگر اطلاعاتي كه بعدا در اختيار ما گرفت را زودتر در اختيارمان قرار مي‌دادند، اين پرونده زودتر و سريعتر به نتيجه مي‌رسيد.
 
دادستان کل کشور درخصوص محل رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی اظهار داشت : اين پرونده اكنون در شعبه 4 بازپرسي مطرح است.
 
در ادامه ، خبرنگاري با بيان اينكه گفته شده در رابطه با ترورهاي اخير دانشمندان هسته ايي آژانس انرژي اتمي مسئوليت دارد، محسني‌اژه‌اي پاسخ داد: آژانس طبق قوانين خود اجازه ندارد فراتر از وظيفه‌اش اطلاعاتي را جمع‌آوري كند و اگر اطلاعاتي را جمع‌آ‌وري كردند حق ندارند در اختيار افراد ديگر قرار دهند. آنچه مطرح مي‌شود اين است كه بازرسانی كه به اينجا آمدند پا را فراتر گذاشته و در مورد دانشمندان هسته‌يي اطلاعات بيشتري را كسب كرده و اين اطلاعات را فاش نمودند.
 
 وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا پرونده كوي دانشگاه در سازمان قضايي نيروهاي مسلح مطرح است پاسخ داد: چنانچه يك پرونده داراي دو متهم باشد كه رسيدگي به اتهام يكي در صلاحيت دادگاه نظامي است و رسيدگي به اتهام فرد ديگر در صلاحيت دادگاه ديگري باشد اگر اتهام اصلي متوجه متهم اصلي پرونده باشد، به پرونده در آنجا رسيدگي مي‌شود. در مواردي تفكيك پرونده، به خود پرونده لطمه وارد مي‌كند. در اين پرونده نيز هم افراد نظامي و انتظامي و هم افراد عادي متهم بودند كه در اين خصوص از رييس قوه قضايه درخواست شد كه در دادسرا و دادگاه نظامي به اتهام همه متهمان يكجا رسيدگي شود.
 
ور در ادامه درمقایسه عملکرد رياست سابق دستگاه قضا آيت‌الله هاشمي شاهرودي با فعاليت آيت‌الله آملي لاريجاني گفت: چند سياستي كه از زمان آيت‌الله هاشمي شاهرودي شروع شده بود از جمله جرم‌زدايي كماكان ادامه دارد. مكانيزه كردن اقدامات در دستگاه قضايي اكنون شتاب بيشتري گرفته است و اگر بخواهيم مقايسه كنيم شايد بتوان گفت كه يك سال دوره آيت‌الله آملي لاريجاني برابر با دو سه سال آيت‌الله شاهرودي بوده است كه البته اين مقايسه به تنهايي درست نيست زيرا در آن زمان بسترها در حال ايجاد بوده تا اين اقدامات اكنون صورت گيرد.
 
وي افزود: يكي از مسائل مهم در دستگاه قضايي اطاله روند دادرسي است كه در اين مدت آيت‌الله آملي لاريجاني اقدامات بسيار خوبي را در این خصوص انجام داده است. همچنين در مورد مباحث نظارت اقدامات شايسته‌اي صورت گرفته است.
 
محسني اژه‌اي در خصوص اختیار هيات نظارت بر مطبوعات گفت: در قانون مطبوعات در مواردي اين اختيار به هيات نظارت بر مطبوعات داده شده تا نشريه‌اي را توقيف يا لغو امتياز كند كه از جمله اتهامات مي‌توان به توهين به مقام معظم رهبري، مراجع تقليد، مقدسات اشاره كرد.
 
سخنگوي دستگاه قضايي در خصوص پرونده نگين غرب با تاكيد بر اين نكته كه مردم بايد توجه داشته باشند كه در برخي از موارد اين‌گونه افراد قادر به انجام تعهدات خود نيستند، ادامه داد: دستگاه قضايي در طول مدت رسيدگي به اين پرونده نهايت تلاشش را كرده كه در مرحله اول مردم به پول‌شان برسند.
 
دادستان کل کشور در ادامه با اشاره به نامه 16 نفر از متهمان حوادث پس از انتخابات نامه‌اي در خصوص وضعيت زندانيان به آيت‌الله هاشمي رفسنجاني خاطر نشان کرد: افراد براي خواسته‌هاي خود كه بعضي براي شانتاژ و بعضي براي تبليغات و بعضي نيز براي ادامه همان فتنه‌ي سال 88 است، اقدام به نامه‌نگاري مي‌كنند، نامه‌هايي از اين قبيل نيز براي قوه قضائيه مي‌آيد.

محسني اژه‌اي در مورد حادثه معروف به سعادت آباد 2 گفت: دستگاه قضايي در مورد حادثه سعادت‌آباد اقدام كرد. نخست اينكه وضعيت افراد مربوط به نيروي انتظامي را مورد پيگيري قرار داد و همچنين پرونده اين حادثه را نيز رسيدگي كرد و اكنون منتظر هستيم لايحه اعتراضيه متهمان به دست ما برسد.
 
 محسني اژه‌اي درباره‌ي ورود مدعي‌العموم به بحث محيط زيست و به طور خاص آب و هوا اظهار كرد: در اين زمينه در زمان آيت‌الله دري نجف‌آبادي نيز اقداماتي صورت گرفت و اكنون نيز انجام مي‌شود. هنگامي كه گزارشي به ما مي‌رسد مورد بررسي قرار مي‌گيرد و ما از اين نكته كه چنين مسائلي تكرار نشود، دفاع مي‌كنيم.

وي افزود: من به دنبال علت آلودگي هوا هستم. بايد بررسي شود كه آيا مواردي از جمله ازدياد خودروها در سطح شهر علت آن است يا موارد ديگري نيز وجود دارد كه پنهان مانده است. به عنوان نمونه در شهر اراك كارخانه آلوده‌اي وجود داشت تاكيد ما اين بود كه آلايندگي بايد برطرف شود و گزارشي نيز در خصوص يكي از كارخانجات در جنوب تهران به دست ما رسيده است و آن را بررسي مي‌كنيم.
 
سخنگوي دستگاه قضايي درخصوص اظهارات اخير يكي از مسئولان دولتي مبني بر اينكه دو تبعه آلماني جاسوس نيستند و به زودي آزاد مي‌شوند، گفت: اين افراد ادعا مي‌كنند كه خبرنگار هستند، اما با وزارت ارشاد هماهنگي نكردند و در منطقه ای که ممنوع بوده وارد شدند؛ وي يادآور شد: بنده نيز از ابتدا عنوان جاسوسي را مطرح نكردم. ممكن است در ادامه تحقيقات موارد ديگري كشف شود. آنها اقدام خلاف قانوني انجام داده بودند و تحقيقات همچنان در رابطه با آنها ادامه دارد.

محسني اژه‌اي در پایان با اشاره به خبر عفو و آزادي 50 تن از متهمان حوادث پس از انتخابات سال گذشته كه در برخي رسانه‌ها منتشر شده بود، گفت: پيش از اين نيز گفته‌ايم كه اگر كساني باشند كه در زمان رسيدگي به اتهام همكاري كنند و حتي پس از رسيدگي اظهار پشيماني كنند و بگويند فريب خورده‌اند طبيعي است كه براي آنها ارفاق قائل خواهيم شد.

وي با تائيد اين مطلب اظهار كرد: به مناسبت عيد غدير خم تعدادي از افراد كه نادم بوده و همكاري كرده و قول دادند كه جبران كنند مشمول عفو شدند كه تعدادي از آنها آزاد شده و محكوميت تعدادي از آنها نيز تقليل يافته است./انتهای پیام/
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار