کد خبر:۱۰۴۰۵۸۰
رییس کمیته پدافند غیرعامل وزرات بهداشت تاکید کرد

ضرورت تدوین و به روز رسانی سند پدافند غیرعامل دانشگاه های علوم پزشکی

جعفر میعادفر با تاکید بر ضرورت تدوین و به روز رسانی سند پدافند غیرعامل دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: با اقدامات انجام شده در زمینه پدافند غیرعامل از جمله تولید واکسن داخلی، هم اکنون آمار مرگ و میر کرونا در ایران بسیار بهتر از غرب است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر جعفر میعادفر در همایش نکوداشت پدافند غیرعامل افزود: زلزله، سیل، حوادث طبیعی و بشرساخت، تهدید‌های سایبری، تهدیدات هسته‌ای از جانب نا آرامی‌های اخیر در کشور‌های همسایه و کمبود زیرساخت‌ها مهم‌ترین مشکلات فعلی ما در زمینه پدافند غیرعامل هستند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمارستانی کشور وضعیت خوبی ندارد. اگرچه بیمارستان‌های زیادی ساخته شده و بعضی از بیمارستان‌ها نوسازی شده اند، ولی هنوز بیمارستان‌های فرسوده زیادی داریم.

وی ادامه داد: ۲۰ سال دیگر ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند خواهند شد که مشکلات عدیده‌ای در زمینه بهداشت و درمان به وجود می‌آورد؛ بنابراین مطابق ماده ۶۳ قانون جوانی جمعیت، وزارت بهداشت و سازمان پدافند غیرعامل باید در جهت رشد جمعیت جوان کشور تلاش کنند.

رییس کمیته پدافند غیرعامل وزرات بهداشت در پایان تاکید کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی باید در زمینه تشکیل کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل، رصد و پایش تهدیدات کلاسیک و نوین در حوزه سرزمینی، تقویت پدافند سایبری، تدوین نقشه خطر دانشگاه در برابر تهدیدات، بازنگری مراکز حیاتی و حساس، تدوین و بروزرسانی سند پدافند غیرعامل و آموزش و توسعه فرهنگ پدافند غیرعامل اقدام کرده و برای هر سناریو تمرین لازم راداشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار