آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۰۷۵۴

توزیع بسته‌های آموزشی بین دانش آموزان نیازمند

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری منطقه ۴ همزمان با ۱۳ آبان از اجرای طرح مشق احسان و توزیع بسته‌های آموزشی بین دانش آموزان نیازمند خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اسمعیل قضاتلو ضمن گرامیداشت روز ۱۳ آبان گفت: به منظور آگاهی دانش آموزان با رخداد‌های روز بزرگ استکبارستیزی و روز دانش‌آموز، برنامه‌های ویژه‌ای برای این روز برگزار می‌شود که کمک مومنانه به دانش آموزان خانواده‌های کم برخوردار یکی از آن برنامه‌ها بود.

وی با بیان اینکه هویت دینی و انقلابی از شاخصه‌های مهم این گونه برنامه هاست، گفت: این رزمایش با تهیه و توزیع ۹۰۰ بسته آموزشی در قرارگاه جهادی و مشارکت‌های مردمی حضرت بقیه الله (عج) و همکاری بنیاد احسان در قالب طرح مشق احسان برای کودکان و دانش آموزان نیازمند، آسیب دیده و کودکان در معرض آسیب در سطح منطقه برگزار شد.

قضاتلو اضافه کرد: این برنامه‌ها در راه علم آموزی و تسهیل و حمایت از روند تحصیلی دانش آموزان اجرا می‌شود.

معاون شهردار منطقه ۴ تهران با اشاره به سایر اقدامات افزود: در اولین روز‌های ماه مهر سال جاری نیز با کمک خیرین توانستیم با توزیع ۱۳۰۰ بسته آموزشی به دانش آموزان کار و نیازمند انجام وظیفه کنیم.

وی گفت: در ادامه این عملیات با کمک مجمع خیرین منطقه ۴ از اول سال جاری تاکنون ۱۵۵۰۰ سبد معیشتی تهیه و بین نیازمندان و افراد آسیب دیده این منطقه توزیع شد.

معاون شهردار در پایان گفت: امید داریم با یاری خداوند بتوانیم با چنین اقداماتی گره کوچکی از گره‌های افراد نیازمند منطقه باز کرده و رضایت خاطر خداوند را به دست آوریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار