کد خبر:۱۰۴۱۳۵۰
شمس‌احسان در تذکری تاکید کرد

لزوم رسیدگی به عدم نوسازی و حل مشکل املاک واقع در حریم راه آهن تهران -تبریز

رئیس کمیته اجتماعی شورای شهر گفت: عدم نوسازی و حل مشکل املاک واقع شده در حریم راه آهن تهران -تبریز در مناطق ۱۷، ۱۸و ۱۹ در دستور کار سومین جلسه شورای عالی نهاد قرار گیرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهرا شمس‌احسان عضو و رییس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (یکشنبه) در صد و سومین جلسه شورا در تذکری اظهار داشت: در پی گزارش‌های متعدد از مشکلات و معضلات مردم در حریم راه آهن تهران-تبریز که چندین سال قبل به زیر زمین منتقل شده است از این منطقه بازدید داشتم.


شمس‌احسان با بیان اینکه مطابق با قانون سال ۱۳۵۴، حریم راه آهن ۱۱۷ متر از آخرین خط در نظر گرفته شده است، گفت: با توجه به اینکه این خط راه آهن به زیر زمین منتقل شده ۱۳ هزار و ۵۰۰ پلاک رها شده در این حریم دیگر نباید مشمول محدودیت‌های ساخت و ساز حریم باشند.

رئیس کمیته اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه بر اساس ماده ۵۶ احکام دائمی برنامه‌های پنج ساله، اجازه تصمیم گیری در این خصوص به وزارت راه و شهرسازی داده شده است، افزود: با توجه به بین بخشی بودن این مشکل، نهاد راهبری و پایش طرح‌های توسعه شهری تهران هم که یک نهاد بین بخشی است و وزارت راه و شهرسازی عضو شورای عالی آن است؛ به خوبی می‌تواند ماموریت به سرانجام رساندن این مهم را بر عهده گیرد.


وی افزود: پیشنهاد می‌کنم موضوع "عدم نوسازی و حل مشکل املاک واقع شده در حریم راه آهن تهران -تبریز در مناطق ۱۷، ۱۸و ۱۹" در دستور کار سومین جلسه شورای عالی نهاد قرار گیرد تا بتوان با تغییر ضوابطِ به حق ِحریم راه آهن در این محدوده که مزین به نام خانم حضرت فاطمه زهرا (س) هم شده، کام مردم را شیرین کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار