کد خبر:۱۰۴۱۴
آيت الله سبحاني:
ولايت حضرت علي (ع) محور حق و باطل است
آيت الله سبحاني گفت: بر خلاف عقايد اهل تسنن، شيعه، امامت را منصوب از طرف خدا ميداند و طبق عقيده شيعه امام بايد داراي علم و توانايي پاسخگويي به سوالات و شبهات را داشته و محور حق و باطل باشد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، آيت الله سبحاني در سلسله مباحث تفسير قرآن بيان داشت: علماي اهل سنت مقام امامت و ولايت را از فروع دين ميدانند و ميگويند امامت از شاخههاي امر به معروف و نهي از منکر است ولي شيعه بر اصولي بودن امامت تاکيد دارد.
وي با بيان اينکه علماي اهل سنت قايل به نصب امامت و ولايت از سوي مردم هستند، افزود: آنان عقيده دارند که هر کس رئيس جمهور، نخست وزير و يا پادشاه باشد و امر به معروف و نهي از منکر کند، امام است و نيازي به نصب الهي نيست.
آيت الله سبحاني با اشاره به جايگاه و منزلت اميرالمومنين (ع)، خاطرنشان کرد: در زندگي حضرت علي (ع) نکتههاي ادبي زيادي وجود دارد به گونهاي که 11 هزار کلمه قصار، خطبه و نامه از آن امام نقل شده است که حتي يک کلمه آن در زمان پيامبر نبوده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰