آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۱۸۸۳
در دیدار دکتر خاندوزی و وزیر دارایی ارمنستان صورت گرفت

تاکید بر تحقق حجم تجارت ۳ میلیارد دلاری بین ایران و ارمنستان

در نشست امروز دکتر احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و خاچاطوریان وزیر دارایی ارمنستان، دستیابی به هدف تجارت ۳ میلیارد دلاری در سال، افزایش حجم مبادلات کالا به ۵ میلیون تن و همچنین توسعه و تسهیل روابط مالی، بانکی و تجاری و گمرکی مورد تاکید دو طرف قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، وزیر امور اقتصادی و دارایی در ابتدای این نشست گفت: گفتگوی امروز بین هیات ایرانی و ارمنی در شرایطی برگزار می‌شود که نخست وزیر ارمنستان نیز در رزو‌های گذشته گفتگو‌های مناسبی با رئیس جمهور اسلامی ایران داشتند.

وی افزود: دولت آقای رییسی در پیگیری سیاست همسایگی با تأکید بر حوزه قفقاز بسیار جدی است و امیدوارم هدف گذاری ۳ میلیارد دلار تجارت بین دو کشور که در دیدار بین روسای جمهور دو کشور مطرح شد در همین دولت محقق شود.

وزیر دارایی ارمنستان نیز با ابراز خوشحالی از اینکه در نخستین دیدار وی از جمهوری اسلامی ایران مباحث بسیار خوبی در زمینه توسعه همکاری‌های ایران و ارمنستان مطرح می‌شود، افزود: روابط اقتصادی و سیاسی ایران و ارمنستان به طور سنتی ده‌ها سال است که وجود دارد.

خاچاطوریان با اشاره به محور‌های مهمی که در گفتگو‌های نیکول پاشینیان نخست وزیر ارمنستان و آیت الله رئیسی رییس جمهوری اسلامی ایران مطرح شده است، گفت: پایه و اساس تمام گفتگو‌ها همکاری‌های طولانی مدت بین دو کشور است و هدف گذاری سه میلیارد دلاری برای سطح روابط تجاری و اقتصادی دو کشور نشان دهنده همین پایه‌های اساسی است.

خاچاطوریان با اشاره به رشد ۲۵ درصدی حجم مبادلات اقتصادی دو کشور در سال ۲۰۲۱ نسبت به سال قبل از آن افزود: با توجه به آمار و ارقام ۹ ماهه سالجاری نیز، پیش بینی می‌شود که رشد حجم مبادلات بین دو کشور برای امسال بیش از ۴۰ درصد باشد.

توسعه همکاری‌های مالی و بانکی، تسهیل صادرات و واردات و ترانزیت کالا و افزایش حجم مبادلات تجاری به ۵ میلیون تن در سال از مواردی بود که در این نشست مورد تأکید وزیر امور اقتصادی و دارایی کشورمان و وزیر دارایی ارمنستان قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار