آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۱۱۳

عربستان مانع رسیدن کشتی حامل سوخت به یمن شد

شرکت ملی نفت یمن اعلام کرد که عربستان سعودی در ادامه کارشکنی علیه مردم یمن، اجازه نمی‌دهد یک کشتی حامل بنزین در بندر غربی یمن پهلو بگیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شرکت ملی نفت یمن دوشنبه شب اعلام کرد که ائتلاف متجاوز آمریکایی سعودی یک کشتی حامل بنزین را توقیف کرده و اجازه نمی‌دهد وارد بندر الحُدَیده در ساحل غربی یمن شود.

خبرگزاری رسمی یمن (سبأ)، به نقل از «عصام المتوکل» سخنگوی رسمی شرکت ملی نفت یمن گزارش کرد که «ائتلاف سعودی آمریکایی روز دوشنبه [دیروز]کشتی "رد روبی" را با آنکه در ساحل جیبوتی تفتیش شده، توقیف کرده است».

طبق توافق صنعاء و ائتلاف سعودی با سازمان ملل که در سوئد حاصل شد (توافق سوئد)، کشتی‌های حامل مواد غذایی یا سوختی به شرط بازرسی شدن اجازه ورود به بندر الحدیده را دارند، اما در بیشتر موارد، ائتلاف سعودی کارشکنی می‌کند و با گرو کشی از نیاز‌های روزانه مردم یمن، سعی در باج‌خواهی دارد.

عصام المتوکل تأکید کرد که ائتلاف متجاوز سعودی-آمریکایی همچنان به دزدی دریایی ادامه می‌دهد و در اجازه دادن برای ورود کشتی‌های حامل سوخت با مقاصد بشردوستانه، دل‌بخواهی کرد.

به گفته این مقام یمنی، این گونه اقدامات زورمندانه با هدف افزایش درد و رنج مردم صورت می‌گیرد.

اواخر شهریورماه گذشته، عصام المتوکل از توقیف یک کشتی دیگر حامل سوخت (حامل دیزل) به نام «دیتونا» خبر داده و اعلام کرده بود که شمار کشتی‌های توقیف شده تا آن زمان به سیزده کشتی افزایش یافته است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار