کد خبر:۱۰۴۳۲۲۴

امیری: صادرکنندگان فولاد باید از بورس کالا گواهی صادراتی دریافت کنند

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت از مصوبه جدید کمیته مدیریت بازار این وزارتخانه برای الزام صادرکنندگان محصولات فولادی به دریافت گواهی صادراتی از بورس کالا خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیف‌الله امیری اظهار کرد: فعالان صادراتی و افراد حقیقی و حقوقی که قصد صدور کالاها، محصولات و تولیدات فولادی خود را به بازار‌های هدف صادراتی دارند، باید گواهی صادراتی اخذ کنند. اخذ گواهی صادراتی بر اساس ابلاغیه و مصوبه کمیته مدیریت بازار وزارت صمت صادرمی‌شود.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت افزود: تمام صادرکنندگان محصولات فولادی باید به مدت دو هفته یعنی از ۲۱ آبان ماه تا ۵ آذر برای صادرات انواع محصولات خود از بورس کالا گواهی صادراتی اخذ کنند.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح صدور کالا‌های کیفی به کشور‌های مقصد است، گفت: اخذ گواهی صادراتی از صادرات محصولاتی که از کف بازار جمع می‌شد و کیفیت پایینی داشت، به دیگر کشور‌ها جلوگیری می‌کند و در واقع، سوپاپ اطمینان کیفی برای محصولات فولادی ایران است.

امیری با بیان اینکه محصولات صادراتی ابتدا به بورس کالا عرضه خواهد شد، اعلام کرد: بر اساس کف عرضه محصولات فولادی به بورس کالا، هر تولیدکننده‌ای که کالا یا محصول خود را به بورس کالا عرضه کرده باشد، می‌تواند محصول خود را به کشور‌های هدف صادراتی صادر کند.

به گفته وی، این طرح به طور موقت در دو هفته (از ۲۱ آبان ماه تا ۵ آذر ماه) به اجرا در خواهد آمد و پس از آن داشتن گواهی صادراتی برای صادرکنندگان الزامی خواهد بود که می‌تواند نگرانی کلیک‌های صادراتی فولاد و صادرات کالا‌های بی کیفیت مانند میلگرد را تا حدود زیادی برطرف کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار