سران فتنه به جاي دانشجويان تصميم نگيرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۳۳۹

سران فتنه به جاي دانشجويان تصميم نگيرند

 بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور مركز اردبيل با صدور بيانيه اي به مناسبت 16آذر آورده است: سران فتنه و آشوب به جاي دانشجويان تصميم نگيرند.
 به گزارش خبرنگار«شبكه خبردانشجو»ازاردبيل، دربخشي از اين بيانيه آمده است: امروز ما د انشجويان آگاه و فهيم و صاحب شعور ايران  اسلامي  به سران فتنه و آشوب اعلام مي داريم كه اين عناصر خود فروخته و مزدور به جاي ما تصميم نگيرند.
 
اين بيانيه مي افزايد: بصيرت دانشجوي  امروز به قدري بالاست تا فرق بين جبهه علوي و اموي ،خودي و غير خودي ،دشمن و نوكر استبداد ، انقلابي اصيل و انقلابي فرسوده ،خط امام واقعي و كذائي را از هم تشخيص دهد.
 
در اين بيانيه تصريح شده است: دانشجويان بسيجي ،امروز به عنوان افسران جنگ نرم براوج قله هاي انديشه و تفكر اسلام ناب همچون موساي مقام معظم ولايت فقيه و با سلاح بران بصيرت برسر سامريان و دغلبازان جبهه اموي فرود آمده اند تا چشم فتنه سبز اموي را از حدقه درآورده و ايادي خائن و مزدور استكبار را بيش از پيش رسوا كنند.
 
در پايان اين بيانيه آمده است: ما دانشجويان باحضوري پررنگ و قاطع در صحنه هاي جنگ نرم اعلام مي كنيم تا كور شدن چشم فتنه و خشكاندن ريشه ظلم و فساد تا آخرين قطره خون به مبارزه عليه استكبارو استبداد ادامه  خواهيم داد.باشد تا زمينه شود براي قيام منجي مستضعفين جهان./انتهاي پيام/
 
پربازدیدترین آخرین اخبار