کد خبر:۱۰۴۳۴۷۴

ناتو: نشانه‌ای از حمله عمدی به لهستان وجود ندارد

دبیرکل ناتو با بیان اینکه موشکی که به لهستان برخورد قریب به یقین از پدافند هوایی اوکراین شلیک شده، اما گفت که باید منتظر نتیجه تحقیقات تکمیلی ماند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بعد از اذعان مقامات آمریکایی به دست نداشتن روسیه در برخورد موشک به جنوب لهستان، «ینس استولتنبرگ» دبیرکل سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هم این اطلاعات را تایید کرد.

استولتنبرگ امروز (چهارشنبه) طی نشست خبری بعد از جلسه اضطراری ناتو در این‌باره، گفت: «درباره انفجار لهستان صحبت کردیم و توسط لهستانی‌ها و ارتش این کشور از روند تحقیقات مطلع شدیم».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی با بیان اینکه هیچ نشانه‌ای از حمله عمدی روسیه به لهستان وجود ندارد، توضیح داد: «موشکی که به لهستان برخورد قریب به یقین از پدافند هوایی اوکراین شلیک شده است».

دبیرکل ناتو ضمن اشاره به توافق اعضای این ائتلاف نظامی برای هوشیار و آرام ماندن، اظهار داشت: «ما هیچ اطمینانی نداریم که پرتاب موشک عمدی بوده یا اینکه روسیه در حال اقدام علیه ناتو است. باید منتظر نتیجه تحقیقات بمانیم».

طبق این گزارش، استولتنبرگ با بیان اینکه ناتو سامانه‌های پدافندی و ضدهوایی بیشتری را به سمت جبهه شرقی منتقل می‌کند، گفت: «ما به نظارت و ارزیابی وضعیت ادامه خواهیم داد تا ببینیم آیا کار‌های بیشتری برای تقویت حضورمان در آنجا باید انجام شود یا خیر».

وی همچنین برای رد کردن اظهارات مقامات روسی مبنی بر اینکه اوکراین عامدانه به جنوب لهستان شلیک کرده، افزود: «بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که برخورد موشک‌ها به لهستان از سوی نیرو‌های اوکراینی عمدی نبوده است».

پیش از این، وزارت دفاع روسیه با بیان اینکه قطعاتی از لاشه موشک سامانه پدافندی اس-۳۰۰ متعلق به اوکراین در محل حادثه در لهستان شناسایی شد، گفت در جریان عملیات روز گذشته هیچ حمله‌ای به کی‌یف انجام نگرفت.

عصر چهارشنبه بود که رسانه‌های لهستانی ادعا کردند موشک شلیک شده توسط روسیه به روستایی در جنوب این کشور برخورد کرده و بر اثر آن دو نفر جان خود را از دست دادند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار