به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سامانه جستجوی شغل با هدف کاهش هزینههای جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، رضایت مندی مخاطبان و در نهایت ایجاد پویایی در بازار کار راه اندازی شده است و در دی ماه ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار گرفت.
این سامانه فرصتی است تا رضایت مندی استفاده کنندگان از خدمات کاریابی افزایش یافته و موجبات کاهش بروکراسی اداری، هزینههای جستجوی شغلی و بهبود عملکرد دفاتر کاریابی را فراهم نماید.
محمود کریمی بیرانوند، معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توضیحات این سامانه بیان کرد: با توجه به افزایش انتظارات افراد در خصوص کیفیت و کمیت خدمات اشتغال و کاریابیها، استفاده از وب سرویسها در ارائه خدمات اشتغال بیش از پیش احساس شد و در این راستا، سامانه جستجوی شغل به نشانی http://shoghl.mcls.gov.ir در دی ماه ۱۴۰۰ مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه کارجویان بعد از تکمیل رزومه و ثبت درخواست خود در سامانه میتوانند فرصتهای شغلی مرتبط و مورد علاقه خود را در آن جستجو کننداظهار داشت: کارفرمایان نیز میتوانند بعد از ثبتنام و تکمیل اطلاعات شغلی، فرصتهای شغلی مورد نیاز خود را در سامانه ثبت کنند تا پس از بررسی و تأیید کاریابیها در سامانه منتشر شود.
وی با بیان اینکه وظیفه اصلی مدیریت فرصتهای شغلی و روابط میان کارجویان و کارفرمایان برعهده کاریابیها است، میگوید: درخواستهای بکارگماری و استخدامی ثبتشده توسط کارفرمایان و کارجویان در سامانه توسط کاریابیها بررسی و رسیدگی میشود و کاریابیها این قابلیت را دارند که اطلاعات کارجویان و کارفرمایانی که به شکل حضوری مراجعه میکنند را در سامانه مستقیماً ثبت کنند.
مطابق آمار ارائه شده از سوی وزارت کار تا کنون ۶۳۷۳۵ نفر ازجویندگان کار و تعداد ۵۷۸۸ نفر از کارفرمایان در این سامانه ثبت نام کرده اند و مشخصات و اطلاعات بیش از ۳۴۳ هزار فرصت شغلی اعلامی از سوی کارفرمایان متقاضی نیروی کار جدید نیز در سامانه ثبت شده است.
کارجویان و کارفرمایان برای کسب اطلاعات از فرصتهای شغلی میتوانند به سامانه جستجوی شغل به نشانی https://shoghl.mcls.gov.ir مراجعه و مراحل ثبت نام را سپری کنند.