به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیست و دومین نمایشگاه بینالمللی صنعت برق صبح امروز با حضور وزیر نیرو در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد.
در ابتدای این نمایشگاه، مراسم داخلیسازی ۱۴۴ هزار قطعه مورد نیاز صنعت نیروگاهی در سال گذشته برگزار شد.
بومیسازی دستگاه HPI, روتور توبین گاز F۹ و سیستم کنترل یک واحد بخار از جمله قطعات بومیسازی شده است.
پس از برگزاری مراسم مذکور، سامانه نمانیرو (اطلاعات تجهیزات و قطعات نیروگاهی) با حضور وزیر نیرو، مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی و مدیرعامل مپنا برگزار شد.
این سامانه اطلاعات تجهیزات و قطعات نیروگاهی ساخته شده را در خود جای داده است.
در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه صنعت برق، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو، ضمن اشاره به آمار واردات و صادرات برق اظهار داشت: موضوع تبادل برق جز برنامههای اصلی مذاکرهکنندگان است، زمانهایی که ما نیاز داریم برق را از کشورهای مختلف وارد میکنیم و زمانهایی که مازاد داریم به کشورهای نیازمند صادرات برق داریم.
وی افزود: برنامه تبادل برق همانگونه که در قراردادهای سال گذشته وجود داشته، ادامه دارد.
محرابیان در تشریح جزئیات اتصال شبکه برق ایران به شبکه برق روسیه گفت: سنکرون اولیه با شبکه روسیه انجام شده است و اقدامات فنی برای سنکرون مشترک شبکه برق بین ایران، آذربایجان، ارمنستان و روسیه انجام میدهیم تا بتوانیم، پایداری شبکه برق کشور را ارتقا دهیم.
وزیر نیرو با بیان اینکه صنعت برق اکنون در ریل خوبی قرارگرفته و از توانمندی خوبی هم برخوردار است، گفت: صنعت برق اکنون هم برای رفع ناترازیها و هم برای رشد اقتصادی از ظرفیت خوبی برخودار است.
وی افزود: صنعت برق در زمینه دستاوردهای داخلی بی نظیر است و برخی این دستاوردها برای اولین بار رونمایی میشود.
محرابیان با توضیح اینکه صنعت برق در کشور صنعت پرافتخاری است گفت: این صنعت در ابتدای انقلاب ۱۰۰ درصد وابسته بود، اما اکنون پیشرفتهای کم نظیری دارد و در مسیر خودکفایی گام برمیدارد.
محرابیان در پایان تاکید کرد: ۹۵ درصد قطعات، تجهیزات و تاسیسات این صنعت داخلی است و روند بومیسازی سرعت گرفته است.