آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۶۲۷۸

ششمین جلسه قرارگاه پیگیری سیاست‏‌های رهبر انقلاب در قوه‏ قضاییه

ششمین جلسه قرادگاه پیگیری اجرای فرامین و سیاست‌های مقام معظم رهبری در قوه‌ ‏قضاییه به ریاست معاون اول قوه‏ قضاییه و با حضور رئیس حوزه ریاست قوه ‏قضاییه و دادستان انتظامی قضات، برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عصر روز گذشته (سه شنبه ۸ آذر) ششمین جلسه قرادگاه پیگیری اجرای فرامین و سیاست‌های مقام معظم رهبری در قوه‌‏قضاییه به ریاست معاون اول قوه‏قضاییه و با حضور رئیس حوزه ریاست قوه‏قضاییه، دادستان انتظامی قضات، رئیس مرکز حفاظت اطلاعات قوه‏قضاییه، معاون راهبردی قوه قضاییه، معاون مرکز آمار و فناوری قوه‏قضاییه و سایر معاونان ستادی و سازمانی دستگاه قضا برگزار شد.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین محمد مصدق معاون اول قوه‏قضاییه ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زینب (س)، بیان کرد: یکی از محور‌های مورد تأکید مقام معظم رهبری در سخنرانی هفتم تیرماه سال جاری، توجه به اتقان آراء اعم از احکام دادگاه‌ها و قرار‌های دادسرا و احاطه علمی به جهات حکمی و موضوعی است. وی افزود: قانونگذار نیز مستند و مستدل بودن آرای مراجع قضایی را مورد تأکید قرار داده است و وظیفه مراجع نظارتی و سیاست گذاران در قوه قضاییه این است که بر این امر مهم توجه کنند تا رضایت مردم از دستگاه قضایی افزایش یابد.

در ادامه این جلسه دادستان انتظامی قضات گزارش از اقدامات دادسرای انتظامی قضات در زمینه نظارت بر اتقان آراء، کادرسازی وشناسایی مفاخر دستگاه قضایی ارائه کرد و سازکار‌های موجود در زمینه نظارت مؤثر به منظور افزایش اتقان آراء را تشریح کرد.

همچنین در این جلسه دبیر قرارگاه، گزارش اجرای مصوبات جلسه شانزدهم آبان ماه و روند اجرای آن را ارائه نمود.

در ادامه این جلسه حاضرین به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند و قرارگاه پیشنهاد‌های کارگروه‌های تخصصی را بررسی و تصویب کرد.

تهیه شناسنامه آموزشی برای قضات و کارکنان، تدوین مدل ارزیابی اثربخشی دوره‌های آموزش، ارائه شیوه کارگاه
محور و کارآموزی قضایی و ارائه سرفصل‌های درسی مهارتی، از پیشنهاد‌های مطرح شده در این جلسه بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار