کد خبر:۱۰۴۶۳۹۲
معاون رئیس جمهور:

۳۳ هزار فرزند شهید و ایثارگر جویای کار هستند

معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه ۳۳ هزار نفر از فرزندان شهدا و ایثارگران جویای کار هستند، گفت: راهکار ایجاد شغل، تربیت فرزندان فن‌آور و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش بنیان است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در ادامه سفر خود به استان سیستان و بلوچستان بعد از ظهر پنج شنبه در نشست با نخبگان، سرآمدان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر سیستان وبلوچستان، افزود: جامعه ایثارگری باید به توانمندی‌هایی که دارد شناخته شود و مردم بدانند که همانگونه که این جامعه در جنگ تحمیلی و دیگر توطئه‌ها، امنیت را برای آن‌ها به ارمغان آورد امروز هم می‌تواند کارگشایی کند تا شرایط متحول شود.

وی ادامه داد: ۳۳ هزار فرزند شهید و ایثارگر کشور جویای کار هستند، مهمترین و موثرین راهکار ایجاد شغل، تربیت فرزندان فن آور و سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش بنیان است و در این خصوص انتظار می‌رود همه جامعه به ویژه جامعه ایثارگر بسیج شوند و با ورود جدی به حوزه علم و فناوری، مشکل اشتغال را رفع کنند.

وی تاکید کرد: دولت سیزدهم، موضوع توسعه شرکت‌های دانش بنیان را به طور ویژه مورد توجه قرار داده و در این مسیر مدل‌های مختلف را با توجه به شرایط استان از نظر جغرافیا، آب و هوا و توانمندی و ظرفیت‌های بومی مدنظر دارد.

قاضی زاده هاشمی اضافه کرد: جوانان بویژه جامعه ایثارگر به جای قرار گرفتن در صف استخدام دولتی باید با کارآفرینی به دنبال اشتغال زایی و افزایش تولید ملی باشند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه سالانه حدود ۷۰ هزار فرصت شغلی در بخش دولتی فراهم است، ادامه داد: که این میزان جواب گوی تعداد زیادی از جوانان جویای کار بویژه در بخش ایثارگران نیست.

شایان ذکر است در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری بین پارک علم و فناوری سیستان و بلوچستان و اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران این استان در زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های پارک علم و فناوری این استان برای ایجاد اشتغال برای خانواده شاهد و ایثارگر منعقد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار