به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا رمضان در رابطه با ریجستری آیفون ۱۴ گفت: هنوز ریجستری آیفون ۱۴ ممنوع است، اما براساس تصمیمات گرفته شده مسافرین میتوانند به صورت یک یا سه ماهه از گوشیهایی که در اختیار دارند در داخل کشور استفاده کنند.
وی با بیان اینکه دولت هنوز تصمیم نهایی برای تعیین تکلیف ریجستری آیفون ۱۴ صورت نگرفته است، افزود: حتی سخنگوی وزارت صنعت نیز تاکید کرده است تصمیمی برای واردات آیفون ۱۴ اتخاذ نشده و واردات این گوشی به کشور ممنوع است.
رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران تاکید کرد: دولت قولی فعلا برای ریجستر شدن ایفون ۱۴ نداده است، مردم باید مراقب سوءاستفاده گران باشند و به هیچ عنوان اقدام به خرید این کالای قاچاق نکنند.
وی اضافه کرد: البته جلساتی برای ریجستری آیفون ۱۴ در حال برگزاری است تا به یک راهکار در رفع مشکلات مردم و مسافران به کار گرفته شود، ولی هنوز به نتیجهای دست پیدا نکرده ایم. در همین زمینه مردم باید مراقب باشند به هیچ عنوان این گوشی که ریجستر نمیشود را خریداری نکنند چرا که در استفاده از آن دچار مشکل خواهند شد.
رمضان یکی از مشکلات اصلی صنف صوتی تصویری را تعیین مالیاتهای گران اعلام کرد و گفت: براساس قانون ما میتوانیم از یک تا ۱۲ درصد در کالاهای مختلف سود لحاظ کنیم، اما شرایط رکودی جامعه باعث شده تا ما به حداقل سود کفایت کرده و این درصدها را رعایت نکنیم این درحالیست که سازمان امور مالیاتی خواستار دریافت مالیات آن هم با رقمهای جدید است.
وی افزود: در موبایل ما میتوانیم سود ۴ درصدی لحاظ کنیم، اما فروشنده در نهایت کالا را با یک درصد سود میفروشد. به نظر میرسد باید در شرایط فعلی تجدیدنظرهای لازم در خصوص مالیات از واحدهای صنفی اتخاذ شود.
رئیس اتحادیه فروشندگان دستگاههای صوتی تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران در ادامه صحبتهای خود با تاکید براینکه ما معتقد به شفاف سازی در پرداخت مالیات هستیم، گفت: پرداخت مالیات عادلانه میتواند کمک قابل توجهی را به صنفهای مختلف از جمله صوتی تصویریها داشته باشد.