آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۸۷۴۰

هاآرتص: پدیده حمایت از فلسطین در جام‌جهانی پیام روشنی برای «اسرائیل» دارد

خبرنگار اعزامی روزنامه هاآرتص در گزارشی به بررسی موضوع حمایت شدید هواداران فوتبال از فلسطین، در جریان برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اشاره کرده است.

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، عوزی دان، خبرنگار صهیونیست که از سوی روزنامه هاآرتص به قطر سفر کرده، در گزارشی با اشاره به حمایت‌های گسترده از فلسطین در جریان برگزاری جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، از این رخداد به عنوان یک پدیده نام برد که پیام‌های روشنی به سران تل آویو مخابره کرده است.

وی در این باره اذعان کرد: موضوع تنها به اهتزاز پرچم فلسطین در خیابان‌ها و استادیوم‌های دوحه منحصر نمی‌شود، بلکه پارچه نوشته و بیلبورد‌هایی با خط درشت در ورزشگاه‌های قطر نصب شده که روی آن‌ها عبارت FREE PALESTINE (فلسطین باید آزاد گردد) درج شده، اقدامی که با استقبال گسترده هواداران جام جهانی همراه شده است.

عوزی دان در ادامه به عدم وجود پرچم رژیم صهیونیستی در میان پرچم‌های به اهتزاز درآمده در قطر، اشاره کرد و گفت: در جام‌های جهانی قبلی پرچم ما برافراشته می‌شد و به نظر من مقامات اسرائیلی باید در زاین زمینه کاری می‌کردند، چون این موضوع در ابتداد موجب ناراحتی ما شد.

وی افزود: البته ما اکنون دریافتیم که مقامات اسرائیلی واقعیت موجود را به درستی درک کرده و می‌دانستند که در میان افکار عمومی جهان به ویژه عرب‌ها و مسلمانان از چه جایگاهی برخوردار هستند، به همین دلیل زیاد خودشان را به زحمت نیانداختند.

وی در ادامه افزود: مشاهده پرچم فلسطین در همه نقاط شهر دوحه از جمله قهوه خانه‌ها، رستوران‌ها، مغازه‌ها، خیابان‌ها و اتوبوس‌ها، آن چنان گسترده است که تصور می‌کنیم تیم ملی فوتبال فلسطین به عنوان سی و سومین تیم شرکت کننده در جام جهانی دوحه حضور دارد!

گفتنی است در جریان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، تماشاگران فوتبال و هواداران تیم‌های مختلف از این فرصت برای حمایت از ملت فلسطین استفاده کرده اند. در جریان این رقابت‌ها پرچم فلسطین به طور گسترده در ورزشگاه‌ها و کل شهر دوحه دیده می‌شود و شعار‌هایی در محکومیت عادی سازی روابط با اشغالگران سر داده می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار