برگزاري همايش «ياد ياران» در شهرستان ملكان
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۴۹۱

برگزاري همايش «ياد ياران» در شهرستان ملكان

همايش «ياد ياران» و تجليل از شهيدان هشت سال دفاع مقدس با حضور فرمانده بسيج، فرماندار و رئيس دانشگاه آزاد ملكان، خانواده شهدا و بيش از 1500 ايثاگر اين استان ديروز در تالار وحدت دانشجويي اين شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، رجب ذوالقدري، فرمانده بسيج شهرستان ملكان در اين همايش اظهار داشت: ما هر چه داريم از شهيدان داريم و مسئوليت ما سخت تر و سنگين تر از اين بزرگواران است لذا بايد به طور احسن اين مسئوليت ها را اجرا كنيم تا شرمنده شهدا نشویم.

وي افزود: بسيج ملكان آماده خدمت رسانی به خانواده شهدا و جانبازان از نظر مالي و از نظر معنوي است.

در ادامه اين همايش عباسيان، فرماندار ملكان گفت: تقارن شب هاي قدر و هفته دفاع مقدس را ارج مي نهيم و لازم است كه به علت ارزش و جايگاه اين روزها قدر آنها را بدانيم.

وي تصريح كرد: شهدا و خانواده شهدا را هرگز نبايد فراموش كرد؛ چرا كه يادآوري آن روزها باعث مي شود تا بدانيم چه بر ما گذشته است.

عباسیان خاطرنشان كرد: آمريكا و عراق در این جنگ خواستند تا قدرتمند بودن و سلطه جهاني خود را بر ساير دولت ها نشان دهند ولي با شكست در اين جنگ، نقشه هايشان منحل و توطئه هايشان خنثي شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار