انتشار مطلب «برخورد سریع با متهمان اغتشاشات» به نقل از رئیس قوه قضاییه صحت ندارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۱۹۱۶

انتشار مطلب «برخورد سریع با متهمان اغتشاشات» به نقل از رئیس قوه قضاییه صحت ندارد

صبح امروز خبری به نقل از رئیس قوه قضاییه با مضمون برخورد سریع با متهمان اغتشاشات اخیر منتشر شد که این خبر صحت ندارد.
انتشار مطلب «برخورد سریع با متهمان اغتشاشات» به نقل از رئیس قوه قضاییه صحت ندارد

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، صبح امروز برخی منابع خبری، اظهاراتی به نقل از حجت الاسلام و المسلمین «محسنی اژه‌ای» رئیس قوه قضاییه در جلسه شورای عالی قوه قضاییه در رابطه با اغتشاشات اخیر منتشر کردند.

این مطلب اشتباه در حالی منتشر شده است که اساساً جلسه شورای عالی قوه قضاییه دوشنبه‌ها برگزار می‌شود و امروز هیچ خبری در رابطه با رئیس قوه قضاییه منتشر نشده است.

نقل قول منتشرشده چنین به ذهن متبادر می‌نماید که این اظهارات منتسب به رئیس قوه قضاییه امروز صورت گرفته است؛ این در حالی است که این اظهارات مربوط به جلسه شورای عالی قوه قضاییه ۱۶ آبان ماه است که حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در آن جلسه به رسیدگی دقیق و سریع به پرونده‌های مرتبط با اغتشاشات اخیر تاکید کرده است.

پربازدیدترین آخرین اخبار