کد خبر:۱۰۵۲۲۵
آیتالله فقیهیزدی:
مقابله با بدعتها بدون تحقیق و مطالعه امکانپذیر نیست
استاد درس خارج فقه و اصول حوزه گفت: مقابله با بدعتها از سوی حوزویان بدون توجه به امر تحقیق و مطالعه امکانپذیر نیست.
آیت الله محمد حسين فقیه یزدی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در قم، اظهار داشت: مقابله با انحرافات و بدعت ها از جمله مهمترین رسالت های حوزه و روحانیت در امر احیای عزاداری های اصولی است.
وی با تاکید بر این مسئله که حوزه های علمیه در حفظ معارف اهل بیت (ع) در طول زمان نقش بی بدیلی را ایفا کرده اند، بيان داشت: بی شک یکی از برکات مهم تبلیغ در ایامی همچون ماه محرم جلوگيري از گسترش بسیاری از انحرافات در جامعه بدین وسیله است.
اين استاد درس خارج فقه و اصول حوزه با اشاره به اینکه نظام تبلیغی حوزه همواره منشا خیر و برکات فراوانی بوده است، تصريح كرد: توصیه ای که بنده می توانم به مبلغان داشته باشم این است که در این عرصه مقدس، هیچ گاه از مطالعه و تحقیق غفلت نورزند.
فقيه يزدي خاطرنشان کرد: توصیه دیگر اینکه تقوا و توجه به خداوند متعال را همواره مدنظر داشته باشند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰