آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۲۶۶

بارش برف در تهران/ کاهش ۸ تا ۱۰ درجه ای دما در کشور

سازمان هواشناسی اعلام کرد: تا پایان هفته دمای هوا در کشور ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد سردتر خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سازمان هواشناسی اعلام کرد: با بررسی نقشه‌های هواشناسی و مدل‌های پیش‌یابی عددی وضعیت جوی استان طی پنج روز آینده، آسمان نیمه‌ابری تا ابری و تا روز جمعه (۲۳ دی) در سطح استان در بعضی ساعات بارش پراکنده که با توجه به رخداد کاهش دما در بیشتر مناطق به‌ویژه نیمه‌شمالی به‌صورت برف و ارتفاعات بارش برف گاهی همراه با کولاک و پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.

در بعضی ساعات وزش باد در سطح استان به‌ویژه نیمه‌جنوبی و غربی استان و ارتفاعات گاهی وزش باد شدید مورد انتظار است.

با نفوذ زبانه‌های پرفشار به سطح استان از امروز تا اواخر هفته روند کاهشی محسوس دما به‌ویژه در ارتفاعات یخبندان پدیده مه و لغزندگی سطح جاده‌ها پیش‌بینی می‌شود به طوری که تا پایان هفته دمای هوا ۸ تا ۱۰ درجه سانتیگراد سردتر خواهد شد.

آسمان تهران فردا ۲۱ دی نیمه‌ابری تا ابری و گاهی بارش پراکنده برف و در بعد از ظهر وزش باد با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۴ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه ۲۲ دی نیمه‌ابری تا ابری همراه با بارش پراکنده برف، در بعد از ظهر وزش باد و در شب کاهش محسوس دما با حداقل دمای ۳- و حداکثر دمای ۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه فیروزکوه با کمینه دمای ۱۲- سردترین ایستگاه هواشناسی بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار