آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۴۴۵۲

افت ۱۶ هزار و ۹۱ واحدی شاخص بورس

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز با کاهش ۱۶ هزار و ۹۱ واحد همراه شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به کاهش قرار گرفت، به گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته با عقب‌نشینی ۱۶ هزار و ۹۱ واحد به رقم یک میلیون و ۶۵۲ هزار و ۹۵ واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن امروز با ۵۶۸ واحد افزایش به رقم ۵۰۴ هزار و ۲۰۵ واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از ۶ میلیون و ۹۸ هزار میلیارد تومان رسید.

معامله‌گران امروز بیش از ۲۱.۷ میلیارد سهام و اوراق مالی در قالب ۷۷۵ هزار فقره معامله و به ارزش ۱۰ هزار و ۲۵۷ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

شاخص کل و شاخص قیمت امروز با معیار وزنی ـ ارزشی نسبت به روز قبل ۰.۹۶ درصد عقب نشست. این دو شاخص با معیار هموزن ۰.۱۱ درصد رشد کردند.

شاخص آزاد شناور ۰.۹۴ درصد کاهش یافت، شاخص بازار اول بورس ۱.۳ درصد افت کرد و شاخص بازار دوم بورس ۰.۴۷ درصد کاهش یافت.

نماد‌های شستا، گل‌گهر، ایران‌خودرو، فولاد مبارکه، پالایش نفت اصفهان، ملی مس و بانک ملت به ترتیب بیشترین اثر کاهشی در شاخص بورس را از خود به جای گذاشتند.

در فرابورس ایران هم شاخص کل امروز با ۱۱۰ واحد کاهش به رقم ۲۱ هزار و ۳۳ واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و ۱۴۳ هزار میلیارد تومان رسید.

ارزش بازار پایه فرابورس ۴۰۳ هزار میلیارد تومان شد. معامله‌گران امروز بیش از ۹.۵ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۴۵۷ هزار معامله و به ارزش ۶ هزار و ۴۲۹ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نماد‌های صنعتی مینو، و سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و نماد‌های بیمه پاسارگاد، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان، آهن و فولاد ارفع و تهیه غذای دناآفرین فدک بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

دولت در لایحه بودجه پیش‌بینی کرده است که ۱۵ هزار میلیارد تومان برای صندوق تثبیت بازار سرمایه در سال آینده اختصاص دهد.

امروز همچنین لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور بعد از یک ماه تأخیر از سوی دولت به مجلس ارائه شد و این لایحه می‌تواند علامت‌های شفافی به فعالان بخش خصوصی و شرکت‌های بورسی ارائه کند، چون سیاست دولت شفاف شدن لایحه بودجه و حمایت از تولید کاهش ۷ درصدی مالیات بر تولید در عین افزایش درآمد‌های مالیاتی از محل شناسایی پایه‌های جدید مالیاتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار