احد آزادی خواه عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره توجه به مسائل معیشتی در لایحه بودجه سال آینده کشور اظهارکرد: در بودجه سال 1402 در تبصره 16، برای اشتغال تسهیلات بسیار خوبی لحاظ شده است که میتواند در ارتقاء معدل اشتغال تاثیرگذار باشد.
وی افزود: مدیریت کالاهای اساسی برای مجلس از اهمیت زیادی برخوردار است که انتظار داریم در لایحه بودجه سال آینده، شاهد تنظیم گری بهتری در مدیریت کالاهای اساسی باشیم. البته اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی که ریاست جمهوری وعده آن را داده است، میتواند نقش قابل توجهی در این زمینه داشته باشد. در کنار تمام این موضوعات، مدیریت یارانههای پیدا و پنهان نیز از دیگر مسائلی است که لایحه بودجه سال آینده باید به آن توجه داشته باشیم.
آزادی خواه با اشاره به حذف ارز ترجیحی در بودجه امسال ادامه داد: حذف ارز ترجیحی اتفاق بزرگی بود که در بودجه امسال کشور از سوی دولت انجام شد که این موضوع در تدوین لایحه بودجه سال آینده، بیشتر خود را نشان خواهد داد. لذا دولت باید در موضوعاتی مثل نهادههای دامی، گندم، ذرت، آرد و... تدابیر لازم را اتخاذ کند تا مردم منافع حذف ارز ترجیحی را احساس کنند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی درباره میزان فروش نفت در لایحه بودجه سال آینده کشور تصریح کرد: بنظر میرسد با توجه به روندی که در کشور و دنیا در زمینه فروش نفت وجود دارد، دولت بتواند منابع درآمدی حاصل فروش نفت مندرج در لایحه بودجه سال آینده را تامین بکند تا مقداری از مشکلات معیشتی مردم در سال آینده کاسته شود.
وی درباره احتمال گرانی نان در سال آینده گفت: امسال اتفاق خوبی در این زمینه افتاد به طوری که توانستیم 7.5 میلیون تن گندم را خریداری کنیم؛ باتوجه به این مسئله اگر آمار دولت مبنی بر نیاز 8 میلیون الی 9 میلیون تنی به گندم درست باشد و با مسائلی مانند قاچاق آرد مقابله کند، مشکلی بابت افزایش قیمت نان در سال آینده نخواهیم داشت.