کد خبر:۱۰۵۷۱۵۵
رئیس سازمان اراضی کشور در گفت‌وگو با دانشجو مطرح کرد

کاهش تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی با سنددار کردن آنها / پایش هوشمند زمین‌ها در دستور کار است + فیلم

رئیس سازمان اراضی کشور گفت: با وجود سند دار کردن زمین‌های کشاورزی، درصد تغییر کاربری بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و شناسایی زمین‌ها برای ما راحت‌تر خواهد شد و باعث می‌شود تا هر گونه نقل و انتقالی مورد رصد سازمان اراضی کشور قرار گیرد.

رضا افلاطونی؛ رئیس سازمان اراضی کشور در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه شناسنامه زمین، سند مالکیت آن است، افزود: وقتی زمین دارای سند باشد، درصد تغییر کاربری آن کاهش پیدا می‌کند.

وی ادامه داد: وزیر جهادکشاورزی تاکید دارد که هرچه زودتر سند مالکیت اراضی کشاورزی را با قید کاربری اراضی کشاورزی برای کشاورزان صادر کنیم. نگاه ما این است که باید رنگ سند مالکیت اراضی کشاورزی را هم از سایر اسناد متفاوت کنیم.

افلاطونی گفت: با وجود سند دار کردن زمین‌های کشاورزی، درصد تغییر کاربری بسیار کاهش پیدا خواهد کرد و شناسایی زمین‌ها برای ما راحت‌تر خواهد شد. این سند مالکیت باعث می‌شود تا هر گونه نقل و انتقالی مورد رصد سازمان اراضی کشور قرار گیرد.

رئیس سازمان اراضی کشور در پایان اظهار داشت: پایش هوشمند اراضی کشاورزی را هم در سامانه مربوطه بارگذاری خواهیم کرد که عامل جلوگیری کننده از تغییر کاربری‌ها است.

 

کد ویدیو

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار