کد خبر:۱۰۵۷۲۸
مسئول حوزه علميه اردبيل:
حوزه و دانشگاه از پتانسيلهاي يكديگر بهرهمند شوند
مسئول حوزه علميه اردبيل گفت: حوزه و دانشگاه بايد از پتانسيل ها و روش هاي قابل استفاده يكديگر بهره مند شوند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو » از اردبيل، حجت السلام نوروزي شب گذشته در نشست علمي و فرهنگي وحدت حوزه و دانشگاه در سالن اجتماعات حوزه علميه اردبيل هدف امام راحل از تشكيل دفتر وحدت حوزه و دانشگاه را تشريح كرد.
وي به رابطه هر چه بيشتر دانشگاهيان و حوزويان تاكيد كرد و افزود: در بحث وحدت حوزه و دانشگاه بايد اقدامات اساسي و بنيادي صورت دهيم.
مسئول حوزه علميه اردبيل اظهار داشت: حوزه بايد از پتانسيل ها و روش هاي صحيح و قابل استفاده دانشگاه بهره مند شود و دانشگاهيان نيز از روش هاي تدريسي حوزه مانند اسناد محور بودن و مباحثه طلبه ها بهره جويند.
نوروزي با بيان اينكه حوزه و دانشگاه داراي يك فرهنگ مشترك هستند، گفت: بايد وحدت علمي ميان اين دو بيش از گذشته توسعه يابد.
در ادامه ابراهيمي، مسئول سازمان بسيج اساتيد استان اردبيل طي سخناني به نقش دانشگاه و حوزه در آگاه سازي و پيشرفت انسان و جامعه پرداخت.
وي تعامل و ارتباط حوزه و دانشگاه را يك اصل مهم عنوان كرد و تصريح كرد: حوزويان كه بيشتر در حوزه معرفت و دين پژوهش مي كنند ممكن است در مباحث علمي، شيمي و فيزيك اطلاعات زيادي نداشته باشند ولي اصل مهم اين است كه اين دو براي رسيدن به هدف مشترك تلاش مي كنند.
مسئول سازمان بسيج اساتيد استان اردبيل رشد انسان را هدف مشترك حوزه و دانشگاه دانست و گفت: انسان ها در جامعه امروزي نيازمند علم و معرفت هستند؛ بنابراين حوزه و دانشگاه بايد پيوند ناگسستني با يكديگر داشته باشند.
خاطر نشان مي شود، در اين برنامه كه به همت سازمان بسيج اساتيد استان اردبيل و همكاري بسيج طلاب برگزار شد، كليپي از برنامه هاي سازمان بسيج اساتيد استان اردبيل پخش شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰