کد خبر:۱۰۵۸۷۳
مسئول نهاد رهبري در دانشگاه رازي كرمانشاه:
ايران هيچگاه دچار سنتگرايي به مفهوم غربي نبوده است
مسئول نهاد رهبري دانشگاه رازي با اشاره به اينكه ايران هيچگاه دچار سنتگرايي به مفهوم غربي نبوده است، گفت: قبل از رنسانس جامعه اروپا تنها اموري را ميپذيرفت كه از كتاب مقدس خارج شده بود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاري دانشجو » از كرمانشاه، حجت الاسلام امرالله مختاري امروزدر كارگاه آموزشي «مباني علوم اجتماعي در غرب» كه با حضور جمعي از دانشجويان در مسجد دانشگاه رازي كرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: تاريخچه و مفهوم پوزيتيويسم و جايگاه آن در علوم حال حاضر اروپا، اخلاق غربي را تنها قراردادي دانست كه براي زندگي مسالمت آميز وضع مي شود.
وي افزود: پوزيتيويسم ريشه در كفر و شرك دارد و متاسفانه اين رويكرد ضد الهي حتي بر دانشگاه ها و دروس علوم انساني ما نيز تاثير گذاشته است.
نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه رازي كرمانشاه در اين كارگاه به نقطه نظريات پوزيتيويسم پرداخت و در اين رابطه بيان داشت: بر خلاف نظر غربيان مبني بر عدم خلاقيت ذهن آدمي، ذهن انسان سرشار از معنا نيست و خلاقيت دارد.
مختاري با اشاره به اينكه ايران هيچگاه دچار سنتگرايي به مفهوم غربي نبوده است، گفت: قبل از رنسانس جامعه اروپا با بيمهري شديد نسبت به علوم تجربي، تنها اموري را ميپذيرفت كه از كتاب مقدس خارج شده بود.
خاطرنشان مي شود، اين كارگاه آموزشي به صورت هفتگي از سوي نماينده مقام معظم رهبري در دانشگاه رازي برگزار مي شود. /انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰