کد خبر:۱۰۵۸۷۶۸
گلرو در گفتگو با دانشجو مطرح کرد؛

سیگنال مثبت آمریکا برای بازگشت به مذاکرات هسته‌ای/ مجلس از دستگاه دیپلماسی برای تامین منافع ملی حمایت می‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: آمریکا از طریق قطر،سیگنال بازگشت به مذاکرات هسته‌ای را به ایران داده است.

عباس گلرو عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره ابعاد سفر اخیر وزیر امور خارجه قطر به ایران اظهارکرد: آمریکایی‌ها از طریق واسطه قطری، برای ادامه مذاکرات اعلام آمادگی کرده‌اند که این می‌تواند سیگنال خوبی باشد. درواقع آمریکا از طریق قطر، سیگنال بازگشت به مذاکرات هسته‌ای را به ایران داده است.

وی افزود: البته آمریکایی‌ها طی چندماه گذشته نیز بارها سینگال بازگشت به مذاکرات را از طریق عمان و قطر به ایران داده‌اند. البته با این وجود هنوز شاهد تناقض در مواضع رسمی و غیر رسمی مقامات آمریکا هستیم که این می‌تواند به دلیل ساختار حاکمیتی در آمریکا باشد. دومین دلیل این مسئله نیز به برخی شیطنت‌ها و خباثت‌های پشت پرده باز می‌گردد که البته ما نباید به این مسائل توجه داشته باشیم.

گلرو با اشاره به اظهارات اخیر «رابرت مالی» نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران ادامه داد: رابرت مالی در آخرین اظهارات خود اعتراف کرده است که به دنبال براندازی و تغییر رژیم در ایران نیست؛ البته به این نکته باید توجه داشته باشیم که آن‌ها توانایی چنین اقدامی را ندارند و این اظهارات می‌تواند سیگنال منفی به اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیز باشد که به آمریکا دلخوش کرده بودند. درحالی آمریکا همواره به دنبال منافع خود بوده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: جمهوری اسلامی ایران همچنان آمادگی بازگشت به مذاکرات را دارد و مجلس شورای اسلامی از تیم مذاکره کننده هسته‌ای و دولت حمایت خواهد کرد تا برای تامین منافع ملی، تمامی اقدامات لازم را انجام دهند. البته این مذاکرات باید باید در چارچوب حفط عزت و اقتدار جمهوری اسلامی باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار