کد خبر:۱۰۵۹۰۱۲
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت خبر داد:

دستگیری زورگیران مسافرکش‌نما

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری راننده و سرنشین یک دستگاه خودروی سواری پراید مشکی رنگ که در پوشش مسافرکشی از مسافران زورگیری می‌کردند خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ جلیل موقوفه‌ای گفت: در پی اعلام چند فقره سرقت به روش زورگیری توسط راننده و سرنشین یک دستگاه خودروی سواری پراید مشکی رنگ، دستگیری سارقان در دستور کار تیم عملیاتی کلانتری ۱۰۹ بهارستان قرار گرفت.

وی افزود: با تشکیل تیمی از افسران مجرب کلانتری و با شناسایی زمان و محل حضور سارقان، روز گذشته تیم عملیات کلانتری، خودروی مورد نظر را با یک مسافر عقب خودرو مشاهده و خودرو را به صورت نامحسوس زیر نظر قرار دادند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران تصریح کرد: بعد از طی مسافتی سرنشینان خودرو با یکدیگر درگیر شدند و سرنشین عقب خودرو درخواست کمک کرد.

این مقام انتظامی ادامه داد: عملیات مهار خودرو آغاز و متهمان که توجهی به فرمان‌های پلیسی نمی‌کردند، در یک عملیات ضربتی خودرو متوقف و راننده و همدستش دستگیر شد.

سرهنگ موقوفه‌ای با اشاره به اینکه متهمان ۳۳ و ۲۵ ساله دارای سابقه کیفری و تحمل حبس در زندان می‌باشد خاطرنشان کرد: تا کنون ۵ نفر از شکات سارقان را شناسایی و تلاش در جهت شناسایی شکات دیگر ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار