آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۵۹۲۵۶

مصرف غیرمجاز سالانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب/ ۱۵ درصد آب از طریق شبکه‌های توزیع و انتقال، هدر می‌رود

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تاسیسات شبکه آبی فرسوده بوده و موجب هدر رفت ۳۱.۵ درصدی آب می‌شود، گفت: در حال حاضر ۷۶۰ هزار فقره انشعاب غیرمجاز شهری و روستایی و مصرف غیرمجاز سالانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب در کشور وجود دارد.

مصرف غیرمجاز سالانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب آب/ ۱۵ درصد آب از طریق شبکه‌های توزیع و انتقال، هدر می‌رودبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو-علی خان‌محمد: مجید آقازاده، معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: تاسیسات آبرسانی اعم از خطوط انتقال، تولید، پمپاژ و مخازن از سال‌های گذشته ایجاد و از جنس‌های مختلف در خطوط انتقال و شبکه توزیع استفاده شده است که این امر موجب فرسودگی خطوط توزیع و انتقال شده است.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه ۲۰ درصد لوله‌های موجود در شبکه‌های توزیع و انتقال آب کشور فرسوده است، اضافه کرد: همین موضوع موجب هدر رفت ۳۱.۵ درصدی آب شده است که برای رفع این مشکل ۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با بیان اینکه تخمین میزان فرسودگی شبکه‌های توزیع و خطوط انتقال آب کشور با توجه به اینکه مدفون هستند، سخت است، اما اعتبار مورد نیاز آن در برنامه‌های شرکت آب‌وفاضلاب از محل منابع داخلی از طریق منابع داخلی شرکت آب و فاضلاب تامین می‌شود، افزود: در تلاشیم ردیف متمرکزی را برای اصلاح و بازسازی شبکه‌های توزیع و انتقال آب کشور در نظر بگیریم که این اقدام موجب جلوگیری از هدررفت آب می‌شود.

آقازاده با اشاره به اینکه متاسفانه به طور متوسط حدود ۱۵ درصد آب از طریق شبکه‌های توزیع و انتقال، هدر می‌رود، اضافه کرد: باید برای این موضوع نیز چاره‌ای اندیشیده شود.

وی در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای جلوگیری از هدر رفت آب بیان کرد: در این راستا یک تفاهم‌نامه با بنیاد برکت در بحث آب در دست تهیه بود و طبق شعار سال اصلاح الگوی مصرف با انجام مطالعات فراوان توسط اساتید، سه مقوله آموزش، مسائل فنی و قانون برای مدیریت مصرف بیان شد.

معاون مهندسی و توسعه شرکت مهندسی آب و کشور با بیان اینکه شرکت مهندسی آب‌وفاضلاب کشور در بحث آب شرب و چاه‌های ژرف نیز با شرکت‌های دانش‌بنیان وارد مذاکره شده است، گفت: این شرکت از همه شرکت‌های دانش‎‌بنیان کشور که در حوزه آب فعالیت می‌کنند، استقبال کرده و آماده همکاری است.

وی در ارتباط با انشعابات غیرمجاز نیز گفت: در حال حاضر ۴۰۰ هزار فقره شهری و ۳۶۰ هزار فقره نیز روستایی و مصرف غیر مجاز سالانه نیز حدود ۴۰۰ میلیون متر معکب آب در کشور وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار