به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، محمدرضا وحیدی سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمان عصر سه شنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان گفت: این میزان تخصیص طی چند ماه بوده و بی سابقه است که از محل سازمان مدیریت استان و وزارتخانهها هزینه میشود.
وی خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۴۰۰ طرح از سه هزار و ۵۰۰ پروژه استانی را میتوانیم از محل ظرفیت بودجه تامین اعتبار کنیم.
* تخصیص اعتبارات کرمان شدت گرفت
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان ادامه داد: مجموع تخصیص اعتبارات این استان طی ۲ هفته گذشته بشدت افزایش یافته و این آمار که تا ۲ هفته پیش ۲۲ درصد بود اکنون به ۶۰ درصد رسیده که بیشتر این اعتبارات در کمیته تخصیص استان مصوب شده است.
وی اظهارداشت: اعتبارات هزینهای استان کرمان برای امسال به میزان یکهزار و ۲۲۰ میلیارد به تصویب رسید که طی ۱۱ ماه امسال ۹۵.۳ درصد از آن به استان اختصاص یافت، نهایی و توزیع شد.
وحیدی گفت: اعتبارات مصوب تملک دارایی سرمایهای (عمرانی) استان نیز یکهزار و ۵۷۴ میلیارد تومان است که تخصیص آنها طی ۲ هفته گذشته از ۱۶.۲ به ۴۸.۵ درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: اعتبارات سه درصد نفت نیز مصوب استان ۴۶ میلیارد تومان بود که نسبت به نشست پیشین شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان از ۱۲ درصد به ۷۵ درصد تخصیص رسید؛ همچنین اعتبارات تملک استانی شماره ۲ هم از ۳۴.۵ به ۷۱ درصد طی مدت زمان یاد شده رسیده است.
* ۷۰ درصد اعتبارات عمومی سفر رییسجمهور به کرمان تخصیص یافت
وحیدی تصریح کرد: اعتبارات متوازن استان کرمان نیز که برای سال جاری ۸۹۷ میلیارد تومان مصوب شده بود و ۷.۱ درصد تخصیص داشتیم اکنون به ۴۶.۵ درصد رسیده است.
وی افزود: پیش بینی میشود تخصیص اعتبارات عمرانی در هفته آینده به ۷۵ درصد برسد لذا ضرورت دارد دستگاههای اجرایی نسبت به جذب منابع اقدام کنند تا پول از خزانه کسر شود.
* بازگشت ۲۰۰ میلیارد از سهم حقوق دولتی معادن
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان همچنین گفت: براساس اصلاح قانون معادن ۲۰۸ میلیارد تومان تخصیص یافته بود، اما از این میزان فقط هشت میلیارد تومان نقدینگی داشتیم که این ۲۰۰ میلیارد تومان با پیگیری استاندار نقد شد.
وی ابراز داشت: ۱۳۹ میلیارد تومان از اعتبارات جبران خسارت معادن از محل یک درصد فروش نیز به استان کرمان تخصیص یافته و با توجه به مقررات محل هزینه آنها را مصوب میکنیم.
وحیدی ادامه داد: جای قدردانی از استاندار کرمان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای پیگیری و جذب این منابع وجود دارد.
* رشد اقتصادی مدنظر کرمان ۹۱ هزار میلیارد نیاز دارد
وی در ادامه عنوان کرد: رسیدن به رشد اقتصادی ۷.۷ درصدی امسال استان کرمان را از منابع مختلف پیگیری کردیم و برای تحقق آن به ۹۱ هزار و ۸۰۰ میلیارد نیاز داریم.
سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان افزود: طی ۶ ماهه اول امسال ۴.۷ درصد از رشد اقتصادی استان کرمان محقق شده است.
وی ادامه داد: اعتبارات مورد نیاز برای تحقق رشد اقتصادی استان کرمان از محل تسهیلات، بورس، شهرداری، منابع خارجی و داخلی پیگیری میشود لذا دستگاهها روی تامین مالی برنامه ریزی و اقدام کنند تا رشد پیش بینی شده محقق شود.
وی یادآور شد: محلهای قانونی و نیز محل اعتبارات را احصا کردیم تا این رشد در استان کرمان به ثمر برسد.
وحیدی ادامه داد: اکثر پروژههای مشکل دار را میتوانیم از محل قانون مشارکت دولت و خصوصی تامین اعتبار کنیم.
همچنین در این نشست گزارش خلق منابع مالی جدید، مولدسازی داراییهای دولت، وضعیت دسترسی دستگاههای اجرایی به ژئوپرتال (نوعی درگاه جامع) و گزارشی از کارگروه زیربنایی توسعه استان ارایه شد.