آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۳۹۵۱
فرماندار میناب:

مطالبه‌گران بازوان نظارتی مردم هستند / مسیر مطالبه‌گری برای خدمت و رضایت به مردم باشد

فرماندار ویژه میناب گفت: باید از ظرفیت و پتانسیل مطالبه‌گران در جهت پیشرفت و توسعه شهرستان استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مجید سلحشور معاون استاندار هرمزگان و فرماندار ویژه شهرستان میناب در جمع اعضای شورای مرکزی مجمع مطالبه‌گران میناب گفت: مطالبه‌گران بازوان نظارتی مردم هستند که میتواتند با تیزبینی و دقت نظر، مشکلات و معضلات را از طریق مدیران رصد و پیگیری کنند.

وی افزود: تلاش شود فرهنگ مطالبه‌گری با اصول و فرایند‌های قانونی در جامعه به درستی نهادینه شود و این مسیر برای خدمت و رضایت به مردم استفاده شود.

سلحشور با اشاره به فرمایشات رهبری در حوزه مطالبه‌گری اظهارکرد: انتظارمیرود مطالبه‌گری و آرمان خواهی با اقتدار و اصول آن در میناب همچنان بر افراشته بماند و برای پیشبرد و اهداف والای شهرستان تلاش مضاعف داشته باشد.

معاون استاندار هرمزگان مطالبه‌گران را ظرفیتی بالقوه دانست و گفت: اهداف و برنامه‌های مجمع مطالبه‌گران حمایت خواهیم کرد و تا حصول نتیجه در کنار مطالبه‌گران خواهیم بود، در پاسخگویی به مطالبات به حق مردم پاسخگو هستیم.

در این دیدار بهرام رضائی، دبیر مجمع مطالبه‌گران میناب ضمن تقدیر و تشکر از همراهی فرماندار ویژه میناب با مطالبه‌گران گزارشی از فعالیت و عملکرد یک‌ساله مجمع مطالبه‌گران گفت: بزودی در همه بخش‌های شهرستان دبیر مجمع مطالبه‌گران با برگزاری انتخابات و به صورت کاملا مردمی معرفی خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار