کد خبر:۱۰۶۴۵۶۹

شناسایی ۴۶۳ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور / ۱۵ نفر فوت شدند

از دیروز تا امروز ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۴۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۹۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۶۵ میلیون و ۲۰۴ هزار و ۶۳۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۹۹ هزار و ۳۶۸ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۲۷۸ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۴۵۱ هزار و ۲۸۳ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۱۴ اسفند ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، ۴۶۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۹۷ نفر از آن‌ها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۲۳۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۸۹۳ رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۹ هزار و ۷۰۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.

۳۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۵۵ میلیون و ۳۳۹ هزار و ۹۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۱ شهرستان وضعیت قرمز، ۱۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۱۸ شهر در وضعیت زرد و ۳۱۶ شهر کشور نیز در وضعیت آبی قرار دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار