به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در یکصد و بیست و هفتمین نشست کمیسیون ایمنی راههای کشور گزارش آماری از تصادفات و کشتهشدگان تصادفات در ۱۰ ماه نخست ۱۴۰۱ ارائه و با توجه به رشد حدود ۱۴ درصد تلفات در این دوره، بر تحلیل دقیق با هدف ریشهیابی چرایی افزایش تصادفات تاکید شد.
معاون حمل ونقل وزیر راه و شهرسازی بر تشکیل منظم کمیسیونهای ایمنی استانها با ریاست استانداران تاکید و بیان کرد: با توجه به آغاز سفرهای نوروزی ۱۴۰۲، تشکیل ستاد نوروزی برای هرچه ایمن بودن سفرها و تلاش همگانی برای کاهش تصادفات و مدیریت هرچه بهتر ترددها در این ایام تاکید کرد.
دبیر کمیسیون ایمنی راهها عنوان کرد: اطلاع رسانی مناسب صدا وسیما برای کاهش سرعت و افزایش ایمنی سفرها میتواند یکی از عوامل تأثیرگذار مهم در کاهش تصادفات و به تبع آن کاهش کشته شدگان ناشی از این تصادفات باشد.
وی ادامه داد: با توجه به زمان اندک باقیمانده تا آغاز سفرهای نوروزی کلیه مدیران کل راه و شهرسازی استانها به عنوان رؤسای شورای هماهنگی راه و شهرسازی استانها و سایر مدیران کل که اعضای این شورا میباشند؛ بایستی از این ظرفیت بهره برده و در هماهنگی منظم و مستمر با صداو سیما از ظرفیتهای این سازمان برای ارائه راهکارهای افزایش ایمنی و کاهش سرعت رانندگان در سفرهای نوروزی استفاده کنند.
افندی زاده یادآور شد: بنا به تاکید وزیر راه و شهرسازی، مقرر شد، ۸۰۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی مهم کشور و ۲۰۰ نقطه پرتصادف در سطح کشور تا قبل از شروع طرح نوروزی ایمن سازی، آشکارسازی و اصلاح هندسی شود.
در ادامه این نشست از سامانه ارجاع کار طراحی و نظارت بر راههای اختصاصی واقع در حریم راههای اصلی نیز که با همت و همکاری مشترک سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای و سازمان نظام مهندسی تهیه و راه اندازی شده است، رونمایی شد. این سامانه برای سیستماتیک کردن فرآیند طراحی و نظارت دسترسیهای اختصاصی برون شهری ایجاد شده است.