به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امین اسدی مشاور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در مورد خرید ماهی قرمز شب عید، گفت: مردم برای خرید و نگهداری ماهی قرمز شب عید توصیههای بهداشتی سازمان دامپزشکی را جدی بگیرند و از خرید این محصول از مراکز نامعتبر خودداری کنند.
وی افزود: در هنگام خرید از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب آن خودداری شود و برای حمل و نقل ماهی قرمز از ظروف یکبار مصرف استفاده شود.
محمدحسن الهی رییس گروه ماهیان زینتی و سایر آبزیان سازمان شیلات ایران اظهار داشت: بیش از ۹۰ میلیون قطعه بچهماهی قرمز ویژه سفره هفتسین در کشور تولید شده است که میزان تولید این ماهی نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد رشد داشته است.
وی افزود: ماهی قرمز به نامهای ماهی طلایی، ماهی گلی و ماهی حوضی معروف است که از خانواده کپور ماهیان و دارای بیش از ۲۰۰ گونه مختلف در دنیاست.
رییس گروه ماهیان زینتی و سایر آبزیان سازمان شیلات ایران افزود: طی سالهای اخیر از ماهیان زینتی شامل گلدفیش، بلک مور، فایتر، تترا و زبرادانیو نیز در سفره هفتسین استفاده میشود.
وی با بیان اینکه ماهی قرمز با توجه به نماد زندگی، برکت و معیشت در سفره هفتسین استفاده میشود، اظهار داشت: با توجه به قیمت مناسب ماهی قرمز در سال گذشته امسال تولید افزایش ۱۰ درصدی داشته که انتظار میرود برای سالهای آینده نیز تولیدکنندگان وضعیت مطلوبی داشته باشند.