دعوت مسيح به عدالت خواهي و ظلم‌ستيزي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۵۲
پيام تبريك لاريجاني براي آغاز سال جديد ميلادي؛

دعوت مسيح به عدالت خواهي و ظلم‌ستيزي است

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پيامي به همتايان مسيحي خود تاكيد كرد: فرياد بلند مسيح عليه ظلم و تبعيض و دعوت ايشان به صلح، برادري، يگانه‌پرستي، عدالت خواهي و ظلم‌ستيزي پس از قرن‌ها همچنان نياز مبرم بشر معاصر است.

به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو»، علي لاريجاني با ارسال پيامي به روساي مجالس كشورهاي مسيحي، سالروز ولادت حضرت عيسي مسيح (ع) و آغاز سال جديد ميلادي را تبريك گفت.

وي در پيام خود از حضرت عيسي بن مريم به عنوان پيام‌آور توحيد و كلمه خداوند ياد كرده و با تبريك ولادت فرخنده آن حضرت و آغاز سال جديد ميلادي به روسا و اعضاي مجالس كشورهاي مسيحي تصريح كرده است: مسيح با آمدنش مانند همه پيام‌آوران الهي، رنگ پژمردگي و اندوه نااميدي را از سيماي تشنگان عدالت و زخم‌برداشتگان از تيغ ستمگران زدود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي افزود: فرياد بلند حضرت مسيح عليه ظلم، تبعيض، نابرابري، بي عدالتي و دعوت ايشان به صلح، برادري، يگانه پرستي، عدالت خواهي و ظلم‌ستيزي پس از قرن‌ها همچنان نياز مبرم بشر معاصر است؛ چه زيبا بود روزي كه به دنيا آمد و چه زيباست روزي كه با موعود همه امت‌ها به ميان ما خواهد آمد.

لاريجاني در پايان ابراز اميدواري كرد كه در سال پيش رو، با تكيه بر اشتراكات فراوان و پيوندهاي عميق اديان توحيدي، جهاني آكنده از دوستي و عدالت، صميمت و برادري را شاهد باشيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار