آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۶۶۷۴۰

مصوبات مجلس برای افزایش تولید و مدیریت مصرف بنزین

عضو کمیسیون انرژی مجلس از مصوبات مجلس برای افزایش تولید و مدیریت مصرف بنزین خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، هادی بیگی‌نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مصوبه مجلس برای افزایش تولید بنزین، گفت: برنامه این است که در سال آینده ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین تولید کنید، اما قطعا میانگین مصرف سوخت ما بیش از این میزان خواهد بود.

وی با بیان اینکه واردات بنزین و همچنین افزایش تولید راهکار‌های جبران کاهش بنزین است، افزود: راهکار مجلس برای حل این مشکل این بود که ابتدا مصرف را مدیریت کنیم که در مصوبه‌ای قرار شد خودرو‌ها در سال آینده صرفا با کارت سوخت شخصی سوخت‌گیری کنند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: راهکار دیگر مجلس افزایش تولید بنزین است که در مصوبه‌ای قرار شد بودجه‌ای برای تکمیل پالایشگاه مهر خلیج فارس اختصاص یابد تا ظرف ۲ سال به اتمام برسد.

وی بیان کرد: با این ۲ برنامه یعنی مدیریت مصرف سوخت و تکمیل این پالایشگاه که باعث افزایش تولید می‌شود در واقع تولید و مصرف بنزین به تعادل می‌رسد و در نتیجه دیگر نیاز به واردات نخواهد بود و کمبود بنزین با تولید داخل جبران می‌شود.

بیگی‌نژاد گفت: امروز مصرف بنزین در کشور بسیار بالاست که اگر به همین منوال ادامه یابد، باید تولید بنزین را افزایش دهیم که با تکمیل، اتمام و بهره‌برداری پالایشگاه مهر خلیج فارس، می‌توانیم به چرخه تولید بنزین کشور اضافه کنیم.

گفتنی است نمایندگان در جریان بررسی بودجه سال ۱۴۰۲ با الحاق یک بند به تبصره ۱ ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند که براساس این بند الحاقی؛ به منظور تکمیل، اتمام و بهره برداری پالایشگاه مهر خلیج فارس و تامین فرآورده‌های مورد نیاز به دولت اجازه داده می‌شود به دستگاه اجرایی مربوطه تا سقف ۵۰۰ میلیون یورو نفت یا میعانات گازی تخصیص داده شود و دستگاه اجرایی متعهد می‌شود، پس از بهره برداری ظرف مدت ۳ سال به صورت نقدی (ارزی) یا تحویل فرآورده با دولت تسویه حساب نماید.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار