کد خبر:۱۰۶۷۰۸
آيت الله تسخيري:
محبت اهل بيت(ع) پايه وحدت مسلمين است
آيت الله تسخيري جهت حضور در همايش بين المللي «قرآن و سنت» كه در تركيه به سر مي برد، گفت: تركيه از ديرباز پرچم دار وحدت اسلامي بوده و امروز هم بايد وارد صحنه شده و منادي وحدت اسلامي شود.
به گزارش گروه سياسي «خبرگزاري دانشجو» به نقل روابط عمومي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي، آيت الله تسخيري، دبير كل مجمع جهاني تقريب مذاهب در همايش بين المللي «قرآن و سنت» محبت و مرجعيت علمي اهل بيت (ع) را يكي از پايه هاي وحدت امت اسلامي دانست و گفت: قرآن كريم همه راه هايي كه منتهي به وحدت مي شود را معرفي كرده و امت اسلامي را از تفرقه برحذر داشته و آن را در حد كفر مي داند.
وي حركت تقريب را حركتي دانست كه مورد استقبال علماي جهان واقع شده و همه زمينه هاي لازم براي پيشرفت آن فراهم است.
در ادامه اين همايش نيز فاروق چليك، وزير مشاور در امور ديني تركيه به ايراد سخنراني پرداخت.
وي برپايي اين گونه اجلاس ها را زمينه ساز وحدت اسلامي عنوان كرد و افزود: وجود طوايف مختلف شيعه و سني در اين اجلاس و همچنين گفتوگوي آزاد آنها با يكديگر باعث خوشحالي و وحدت بين مسلمانان است.
لازم به ذكر است، همايش بين المللي «قرآن و سنت» سوم دي ماه با حضور جمع كثيري از مسلمانان جهان در استانبول آغاز به كار كرد و ديروز به فعاليت خود پايان داد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰